Bu haber kez okundu.

TÜMSİAD’TAN MÜSİAD’A NEZAKET ZİYARETİ
 TÜMSİAD İl Başkanı Adnan Toprak, Yönetim Kurulu Üyesi Sefa SEZAL, Yönetim Kurulu Üyesi Zafer Yaşar, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa TOSYALI, Yönetim Kurulu Üyesi İsmail GÖZÜAÇIK, MÜSİAD Başkanı Atıf Şirikçi ve yönetim kurulunu makamında ziyaret etti.

MÜSİAD yönetiminden İl Başkan Atıf ŞİRİKÇİ, Başkan Yardımcısı Mustafa BULUNTU, Başkan Yardımcısı Selahattin Sandaloğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Ökkeş KIR, Yönetim Kurulu Üyesi Cüneyit BEYİT, Yönetim Kurulu Üyesi Haluk ŞERBETÇİ, TÜMSİAD heyetini kabul etti.

TÜMSİAD Başkanı Adnan Toprak her iki kardeş derneğinde aynı amaç ve hedefler için kardeş çalışan dernekler olduğunu ifade etti.  Toprak, “MÜSİAD’ın şehrimizde yeniden aktif hale gelmesi bir zenginliğin ötesinde şehrimiz adına bir kazanım olmuştur. Bu vesile ile yönetim kuruluna hayırlı uğurlu olsun diyor ve başarılar diliyorum” dedi.

Atıf Şirikçi ziyarette bulunan TÜMSİAD Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerine çalışmalar hakkında bilgi verdi. Şirikçi: “MÜSİAD olarak bizim yerimiz her zaman belliydi, biz her zaman milletimizin yanında yer aldık” diye konuştu.

ALÇAK VE ASILSIZ KARALAMA İDDİALARI BİR DÜZMECEDİR

TÜMSİAD ve MÜSİAD il başkanlarının da gündeminde Başbakan Yardımcımız Sayın Veysi KAYNAK hakkında son günlerde çıkan alçak ve asılsız karalama iddiaları vardı.

TÜMSİAD Şube Başkanı Adnan Toprak Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak’ın Kahramanmaraş için büyük bir kazanım olduğunu söyledi. Toprak: “Son zamanlarda Kahramanmaraş’tan Ankara’ya gönderdiğimiz güçlü siyasetçilerden olan Veysi Kaynak Kahramanmaraş için büyük bir kazanç ve gurur kaynağıdır. Gerek Merkezi yönetim ile ilimize aktarılacak kaynaklar hususunda gerek yerel sorunların çözülmesi hususunda Veysi Bey’in büyük bir kazanım olduğunu düşünüyorum. Bir atasözü der ki: ‘İnsan sahip olduğu şeyin kıymetini kaybedince anlar.’ Veysi Bey’in değerini kaybetmeden anlamalıyız. Bizler iş dünyası olarak Veysi Bey’in değerini kaybetmeden anlıyoruz. Biz Veysi Bey’e destek olarak yolumuza devam edeceğimizi, Veysi Bey’le birlikte bu yolda taşın altına elini değil göğsümüzü koyarak yola devam edeceğimizi söylüyorum.”

MÜSİAD İl Başkanı Atıf Şirikçi yaptığı açıklamada Veysi Kaynak’a yönelik asılsız paralel yapı operasyonlarıyla ilgili Veysi Kaynak’ın isminin geçmesini sert bir dille eleştirerek, değerlerimize sahip çıkmamız gerektiğini ifade etti.

Şirikçi: “ Kahramanmaraş’ın problemlerinin çözümü noktasında TÜMSİAD ve MÜSİAD olarak birlikte hizmet edeceğiz. Türkiye’deki malum teşkilat yani paralel yapı  Kahramanmaraş’ta da sayın Başbakan Yardımcımızı konusunda ciddi anlamda düzmeceler ile algı operasyonu oluşturulmaya çalışılıyor. Biz Kahramanmaraş iş adamları ve iş dünyası olarak bu işin bilincindeyiz. Biz başkanımıza sahip çıkıyoruz, Veysi bey malum yapıya bulaşmayan nadir insanlardan birisidir’ kendisi, inşallah sizlerin de bizlerin de desteğiyle Başbakan Yardımcımıza sahip çıkacağız.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol