banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR KENDİMİZ ÇALDIK YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

TOR, “ARTIK SİYASET DÜŞÜNMÜYORUM!”

Manavgat’ta, Çolaklı’daki SSK kampının yönetim kurulu başkanlığını da yapan, üyeleri tarafından da çok sevilen, her dönemde üyelerinin tercih ve teveccühüne mazhar olup, aslen Afşin’li olan MHP eski milletvekili Fahrettin Oğuz Tor, siyasetin kirlendiğini, güvenirliliğini yitirdiğini kaydetti, “Bir dönem onurumla ülkeme, partime ve şehrime hizmet ettim. Madem sordunuz söyleyeyim, siyaset benim için bitti. Yeniden siyasete atılmayı düşünmüyorum!” dedi.

HAYRETTİN GÜNGÖR’Ü ÇOK İYİ TANIYORUM

Eski bir SSK Başmüfettişi olması, sürekli Ankara’da bulunması ve görev alması sebebiyle Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’ü de yakından tanıdığını ifade eden, öte yandan Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven’i soyadı ile müsemma güvenilir bir yerel yönetici olma yanında, ilçeye olan katkılarından ötürü çok başarılı bulduğunun da altını çizen eski milletvekili, 1957 doğumlu Tor, AK Parti cenahından bir tek Av. Ahmet Özdemir’i beğendiğini belirtirken, CHP Milletvekili, Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç’un da her geçen gün siyasi kariyerinin üzerine koyduğuna vurgu yaptı.

Tor, tüm hemşehrilerine selamlar gönderdi… 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol