banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR KENDİMİZ ÇALDIK YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

TOLLU, YARENLERİYLE BULUŞTU
  

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, Cumhur İttifakı kapsamında Erdemli’de Mükerrem Tollu’nun Mersin’de Hamit Tuna’nın ortak aday olduğu açıklamasının hemen akabinde, MHP ve AK Parti Erdemli İlçe yöneticileri bir araya geldi. Birlikteliğe Mersin ve ilçelerinde Büyük Birlik Partisi’nin de destek vermesiyle, Erdemli’de üçlü ittifak oluştu. Seçimlere 13 günün kalmasıyla çalışmalarına hız veren teşkilatlar, bu kapsamda Yarenler Mahalle sakinleri ile buluştu.

‘MİLLETİN AKLIYLA ALAY ETMEYİN’

AK Parti Erdemli İlçe Başkanı Mehmet Topçu, “Cumhur İttifakı; tankların önüne yatan, uçakların önüne çıkan o aziz evlatların oluşturduğu bir ittifaktır. Onun için kıymetli dava arkadaşlarım, yerel seçimlere AK Parti, MHP ve BBP ile ortak giriyoruz. Bizim çocuklarımıza bırakacağımız; 2023 hedeflerimiz, 2053 hedeflerimiz, 2071 hedeflerimiz var. Üzerimizde ne kadar sorumluluk varsa, çocuklarımızın yarınları için bu ülkenin bekası için sizlerin de üzerinde sorumluluk var. Bu yüzden, kim kiminle yürür, ona bakın. Makam sevdasına düşenler; hani dava adamlarıydı, hani reis ne derse oydu. Yaranbelen’den sesleniyorum, onların derdi menfaat meselesi, siyaset simsarlığıydı. Hepiniz, 31 Mart’ta sandığa gömüleceksiniz. Allah’ın önünde secdeye eğilmekten başka kimsenin önünde eğilmedik, bundan sonra da eğilmeyeceğiz. Proje üretmişler, Sorgun Barajını bitireceklermiş, Antalya yolunu bitireceklermiş yahu sen, Tarım Bakanı mısın, Ulaştırma Bakanı mısın? Bakan bizim bakan. Milletin aklıyla alay etmeyin.” ifadelerini kullanırken MHP Erdemli İlçe Başkanı Fatih Serin yaptığı değerlendirmede şu ifadelere yer verdi, “15 Temmuz darbe kalkışması gecesinden sonra Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, bir güç birliği oluşturdu. Bu birliktelik, ülkenin geleceğidir. İlk sınavını 24 Haziran seçimlerinde veren Cumhur İttifakı, Allah’ın izniyle 31 Mart’ta bayrağını tüm belediyelere dikecektir. Bizim, Mersin’de Adayımız Hamit Tuna Erdemli’de ise Mükerrem Tollu Başkanımızdır. Cumhur İttifakı, sizlerin desteğiyle güçlenerek devam edecektir.”

TOLLU, ERDEMLİ’YLE BİRLİKTE GÜÇLÜ

Mahalle sakinleri tarafından meşaleler eşliğinde ve sevgi seliyle karşılanan Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Mükerrem Tollu, “Biz ülkemizi seviyoruz, biz atalarımızdan devraldığımız o kutsal emaneti, o yüce emaneti en yükseğe taşımak adına var gücümüzle, gece demeden gündüz demeden çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz. Gözünüzü kapatın ve Erdemli’de 10 yılda yapılan hizmetleri düşünün, ilçemize neleri kazandırdığımızı düşünün. 10 yılda yaptığımız bu hizmetlerin onlarca katını, 31 Mart 2019 tarihinden sonra sizlerle birlikte gerçekleştireceğiz. Cumhurbaşkanımızla, Bakanlarımızla, devlet erkânıyla birlikte, Büyükşehir Başkanımızla birlikte Erdemli Belediyesi’nin imkânlarını harmanlayıp, 31 Mart’tan sonra, açıkladığımız 63 projeyi ve daha fazlasını gerçekleştireceğiz. Cumhur İttifakı; çocuklarımızın, gençlerimizin, Erdemlimizin, Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceği için çok önemli. Bu ülkeyi kıyamete kadar hür yaşatmak adına, bağımsız yaşatmak adına, binlerce şehidin kanıyla sulanan topraklarımızın Türk ve Müslüman yurdu olması adına birlikte çalışacağız. Bizim derdimiz, hizmet üretmek. Çünkü sizler hizmetlerin en iyisine layıksınız. Bastığınız topraklara Tollu kurban olsun, Tollu’yu Tollu yapan sizlersiniz. Tollu, Erdemli’yle birlikte Dünya’nın en güçlü adamı” ifadelerini kaydetti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol