banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

TOLLU, “GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ”
  

 

Erdemli esnaflarını zaman zaman ziyaret eden Cumhur İttifakı Başkan Adayı Mükerrem Tollu, dün de Kocahasanlı Mahalle esnafları ve vatandaşları ile bir araya geldi. Akşam saatlerinde ise Kocahasanlı Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında mahalle sakinleri ile bir araya gelen Tollu, binlerce vatandaşın sevgi seli ile ve birçok siyasi partinin yönetici ve temsilcilerinin desteği ile açılış alanına giriş yaptı. Açılışta konuşma yapan DSP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Emrah Küçükkaplan ve Geçmiş dönem MHP Mersin İl Başkanı, Tarsus 1.sıra Meclis Üyesi Adayı Mahmut Tat, haktan yana olan ve hizmet eden her kesimin arkasında olduklarını vurgulayarak, yapılan kumpasa karşı bir ve bütün olarak dik duracaklarını dile getirdi.

Erdemli halkının gönlüne girmeyi başararak sevgi seli ile atılan sloganlar eşliğinde konuşmasına başlayan İttifak Adayı Tollu, “ Şahsıma gerçekleştirilmeye çalışılan kumpasa, sizler sandıkta demokratik bir şekilde, mertçe cevap vereceksiniz. Bu algı operasyonunun aynısını 17-25 Aralık’ta denediler, 15 Temmuz’da denediler ve bu millet onları, yerin dibine gömdü. Biz sadece Cenabı Hakkın huzurunda eğiliriz. Başka bir kuvvetin önünde asla eğilmedik, eğilmeyeceğiz Allah’ın izniyle. Biz sizin gibi nitelikli, kaliteli insanların hizmetkârıyız. Vatandaşa söyleyecek sözü olmayanlar, vatandaşa diyecek bir kelamı olmayanlar, düne kadar bir tek meclis üyesi çıkaramayanlar ve çıkaramayacak olanlar, seçimi kaybedeceğini anlayanlar öyle bir şeytani tuzak düzenlediler ki onların, ne kadar tuzağı varsa Cenabı Hakkın da öyle bir adaleti var. İnşallah o adalet karşısında hesap verecekler. Erdemli’nin aziz insanları, 31 Mart akşamı onlara öyle bir cevap verecek ki bir daha siyaseti ağızlarına alamayacaklar. Biz ömrümüz boyunca utanacağımız hiçbir iş yapmadık, sizlerin yüzünü kızartacak hiçbir faaliyette bulunmadık. Onlar ne yaparsa yapsınlar güneşin balçıkla sıvanamadığını gördüler ve görecekler. Bunlar bizim için vız gelir, biz işimize bakıyoruz, sizin gibi kaliteli insanlara nasıl en iyi hizmeti vereceğiz ona bakıyoruz. Biz bu yola çıkarken önce Cenabı Hakka güvendik, sonra da sizin gibi değerli gönüldaşlarımıza güvendik. Mücadelemizi bir gün olsun makam için mevki için yapmadık” ifadelerini kaydetti.

AK Parti Erdemli İlçe Başkanı Mehmet Topçu, Cumhur İttifakı Erdemli Belediye Başkan Adayı Mükerrem Tollu’nun arkasında olduklarının altını çizerek, “Bu birlik ve beraberlik olduğu müddetçe birileri kuduracak, birileri azacak ama bu millet en güzel cevabı bugün Kocahasanlı’da olduğu gibi 31 Mart’ta da sandıkta en güzel cevabı verecek. Cumhur İttifakı bu asil milletin, asil duruşudur. Cumhur İttifakı; bu memleketin bekasıdır, bu memleketin geleceğidir, kaderidir. Biz onları önce Allah’a sonra da siz asil milletimize sevk ediyoruz. Tüm Erdemli duysun, Mersin duysun, Türkiye duysun; bizleri dize getirmeye çalışanlar topunuz gelin topunuz. Bizleri algı operasyonlarıyla asla yıldıramazsınız. Kim ne derse desin, kim bu yoldan dönerse dönsün biz dönmeyeceğiz. Cumhurbaşkanımızın, AK Partimizin ve MHP’nin Büyükşehirde ortak Adayı Hamit Tuna, Erdemli’de Mükerrem Tollu’dur. Duyuyoruz ki devletin projelerini üstlenip ben yapacağım diyenler varmış. Kocahasanlı plajını yapacaklarmış; siz Büyükşehir misiniz, siz Bakan mısınız? Bu iş, bizim işimiz bizim. Seçimi kaybedeceklerini anlayınca, ne yapacaklarını şaşırdılar. Ben cevap vermiyorum, 31 Mart’ta size havale ediyorum, gereğini yapın siz. Ben şimdiye kadar sizlere ampülün altına mührünüzü vurun demiştim, bugün diyorum ki Mersin’de Hamit Tuna Erdemli’de Mükerrem Tollu için üç hilalin böğrüne böğrüne mührü vurun” ifadelerine yer verdi.

Kocahasanlı esnafları ve vatandaşlar, Tollu’nun hizmetlerinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol