banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

 TİCARET BORSASINDAN AÇIK DESTEK

Kahramanmaraş Ticaret Borsasında 15 yıl Meclis Üyeliği, Meclis Başkanlığı ve Yönetim Kurulu Başkanlığı yapan Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Mahmut Arıkan, eski ekip arkadaşları tarafından coşku ile karşılandı. Borsa Başkanı Balsuyu Arıkan’a sonuna kadar destek olduklarını söyledi.

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Mahmut Arıkan’a bir açık destekte eski kurumu Kahramanmaraş Ticaret Borsasından geldi. Kahramanmaraş’taki tüm sivil toplum örgütlerini ziyaret etmeyi amaçlayan Arıkan kendi evinde görkemli bir şekilde karşılandı.

Arıkan’a övgüler yağdıran Ticaret Borsa Başkanı Ahmet Duran Balsuyu, Borsa’da birlikte uzun yıllar görev yaptığı arkadaşı Arıkan’a sonuna kadar gönülden destek olduklarını belirterek Arıkan’ın memlekete hayırlı hizmetler yapacağından şüphesi olmadığını söyledi.

Balsuyu; “15 yıl Ticaret Borsasında memleketin sorunları için ekip ruhu ile elini taşın altına koyan Sayın Arıkan siyasette de yine ekip ruhuyla memlekete hayırlı hizmetler yapacaktır. Her zaman istişareye açık olan Arıkan başarılı bir işadamı, örnek bir çiftçi ve mükemmel bir esnaftır. Şuan milletvekili aday adayımızdır.  Kendisine aynı anlayış ve heyecanla ekip arkadaşları ile beraber çıktığı yolda başarılar diliyorum. Parlamentoda da ilimize ve ülkemize aynı ekip ve takım anlayışı içerisinde başarılı çalışmalar yapacağına gönülden inanıyorum.” Dedi.

SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİNDEN KOPMAYACAĞIZ

15 yıl hizmet ettiği Ticaret Borsası ziyaretinde duygulu anlar yaşayan Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Mahmut Arıkan ise kendi evi olarak gördüğü Ticaret Borsasına ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Arıkan; “Siyasette il genel meclis üyesi olarak 2004–2009 yılları arasında görev yaptım. Orada siyaset yaptığımız değerli abilerim bugün beni yalnız bırakmadı. Ben siyasetin üslubunu kendiler den öğrendim. Ticaret Borsasında 15 yıl görev yaptım. Kahramanmaraş’ın tüm sorunlarının masanın etrafında ekonomik, sosyal ve kültürel meselelerin hepsini istişare ettik. Bizler masanın etrafında ekip halinde çalışarak Kahramanmaraş’ın problemlerini aktardık. 7 Haziran’da ki milletvekilliği seçimlerine aday adayı olarak hizmet yolculuğa çıktık. 2011 yılında da milletvekilliği aday adaylığımı bu masanın etrafında açıklamıştım.  Ben sivil toplum örgütlerinin içinden geldim. Birçok sivil toplum örgütlerinde, vakıflarda, derneklerde hep bulundum. Kahramanmaraş’ın sorunları ve problemleri en çok gündeme getirilen bunları ilgili bürokratlara ve üst düzey siyasetçilere taşıyan, sorunlara çözüm önerilerini de beraberinde sunan sivil toplum örgütleridir. Siyasette de bize bir görev verilirse sivil toplum örgütlerinden biz kopmayacağız. Onların görüş ve düşüncelerini alıp siyasette yapacağımız ve atacağımız adımları verdikleri bilgiler doğrultusunda adım atacağız. Ankara’da yaptıklarımızı memlekette ki sorun ve problemleriyle ilgili sivil topum örgütlerinin başkanları ve yönetim kurulu ile istişare içerisinde olacağız.

İLK ESNAFLIĞA KIBRIS MEYDANINDA BAŞLADIM

Çiftçiliği ve ticaret hayatıma Kıbrıs meydanında atıldım. İlk ticari hayatım Kıbrıs meydanında başladı. Kahramanmaraş’ın ticaretin mektebi de Kıbrıs meydanıdır. Problemleri uzun yıllar içinde olduğumuz için biliyoruz. Kahramanmaraş her geçen gün büyüyor. Kahramanmaraş Türkiye’nin sanayi üretim üstlerinden biridir. Büyük yatırımlar ve istihdam var. Ülke ekonomisine büyük katma değer sağlayan illerin başında geliyor. Kahramanmaraş’ın ihtiyaçları, sorunları ve problemleri bitmeyecek ama çözümler için her türlü gayreti sarf edeceğiz. Ülkenin ve devletin kaynaklarını bütçeden memleketimize aktarmak için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz.” Dedi.

KAHRAMANMARAŞ MODA VE TASARIM MERKEZİ OLACAK

Kahramanmaraş’ın bundan sonra sanayide katma değeri yüksek mallar ve markalı ürünlerin Kahramanmaraş’ta üretilerek dünya pazarlarında sunulması için tüm çabalarını göstereceklerini de belirten Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Mahmut Arıkan şöyle konuştu; “Bunun için tüm yapılması gereken alt yapılar, organize sanayi bölgeleri, serbest bölge Kahramanmaraş’a biran önce kazandırmak için yapacağımız işlerin başında geliyor. Kahramanmaraş artık moda ve tasarım merkezi olacak. Buradan markalı ürünlerinde dünya pazarlarında sunulup satılması için çaba harcayacağız. Kahramanmaraş hükümetimizin ve devletimizin 2023 hedefine Türkiye’nin gelişmiş 10 ili arasında yer alarak girecek. Gelecekte çok farklı bir Kahramanmaraş oluşturmak için yola çıktık. Eğitimde, sağlıkta, turizmde ve sanayi üretiminde marka olan bir Kahramanmaraş hepimizin hayali. Hayaller insanı hedeflere götürür, hedefler başarıya götürür. Biz bunları hayal ediyoruz. Hayallerimiz bizi hedefe götürecek. Hedefte Kahramanmaraş’ın bu başarısı olacak. Yeni Türkiye kavramı ile ifade edilen “Yeni Türkiye’de”  AK Partide ikinci dönem başlıyor. Ülkemizde Ak Parti iktidarıyla başarılı 12 yıl geride kaldı. Kahramanmaraş büyük hizmetler aldı ve almaya da devam ediyor. Orman ve Su Bakanımız Veysel Eroğlu geldiğinde de belirtti, tüm barajlar ve göletler başlanmış. Bir kısmı da yatırım programına alınmış. Kahramanmaraş’ı 10 yılda sulanabilir tarım topraklarının hepsi sulanacaktır. Tarım, sanayi, ticarette Kahramanmaraş yeni Türkiye’de daha farklı olacak.” 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol