Öne Çıkanlar KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. dizi İLGİNÇ İDDİA

Bu haber kez okundu.

TEMELİMİZ SAĞLAM!

 Türkiye, kader seçimi denilen 7 Haziran’daki genel seçimlere doğru adım adım ilerlerken,  Demokrat Partinin en güçlü ayaklarından olan Kahramanmaraş DP teşkilatı, bir başka rutin toplantısına imzasını attı, iktidardan söz edilirken, DP Kahramanmaraş İl Başkanı Mehtap Emirmahmutoğlu, DP’yi demokrasinin çimentosu ilan etti.

Her hafta Cuma günü parti binasında gerçekleşen toplantıya bu kez katılım ve ilgi fazla olurken, DP Kahramanmaraş İl Başkanı Mehtap Emirmahmutoğlu, partinin her geçen gün güçlendiğini, kırgınların,  küslerin, başka partilere gidenlerin geri, yuvaya döndüğünü söyledi.

Başkan Emirmahmutoğlu, “Bu davaya gönül vermiş arkadaşlarımız vefa adına, toparlanma adına, davaya sadakat adına kısa bir süre önce başka yere gitmiş olsalar da, bugün buradalar. Sizi buraya getiren vefadır. Partimizin içinde bulunduğu zor durumun idrakindeyiz. Bu zor ve sıkıntılı günlere rağmen, sizi burada görmek güzel. Genel Başkanımızın da size selamı var. Geçtiğimizi hafta gelmişti, gördüğü ilgiden memnun kaldı. Toparlanıyoruz, eski güçlü dönemimize geri dönüyoruz. Çünkü bizim temelimiz sağlam. Demokrasinin harcı biziz. İşte, partiyi iktidara taşıyacak kadro da burada” dedi.

BİZ VEFA’NIN PARTİSİYİZ

22 Ekim 2014’ten beri sürdürdüğü il başkanlığı görevi nedeniyle çıtayı her geçen gün yükselttiklerinin de altını çizen Emirmahmutoğlu, DP’yi vefanın partisi olarak lanse etti. Sözlerine devam ederek, “Genel Başkanımız sayın Gültekin Uysal geldiğinde 400 kişi ile toplantı yapmıştık, inanıyorum yakında, seçimden önce yine gelecek. Bu kez binlerle karşılayacağız. Size söz veriyorum, genel seçimlerden önce genel başkanımızı biri kere daha Kahramanmaraş’a getireceğim, buna gücüm yeter” diye konuştu, ama önce içlerindeki çürük elmaların temizlenmesi gerektiğine inandığını kaydetti.

ARAMIZDA AYRI GAYRI YOK!

Emirmahmutoğlu’nun konuşmasından sonra söz alan Dr. Oğuz Alp Paköz, günümüzde devlet otoritesinin kaybolduğunu ileri sürerek AK Partiyi eleştirdi, refahtan, huzurdan ve istikrardan söz edenlerin,  fakirin sofrasına bir şey vermediğini iddia etti. Düşürülen uçaklardan, Süleyman Şah türbesinin Türkiye topraklarına getirilişinden söz ederek, Türkiye’nin adalet, hak, hukuk, eşitlik ve basın özgürlüğü sorunu olduğunu ileri sürdü, bu değerlerin ayaklar altında ezildiğini belirterek, halkın bu iktidardan kurtulma vaktinin geldiğini söyledi, 7 Haziran genel seçimlerinin de bunun için iyi bir fırsat olduğunu sözlerine ekledi, herkesin üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerektiğini hatırlattı.

Ardından telefonla toplantıya bağlanan DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, tüm dava arkadaşlarını selamladı, geçtiğimiz günlerde geldiği toplantıda gördüğü ilgi nedeniyle tüm partili arkadaşlarına teşekkür etti.

 

Anahtar Kelimeler:
TEMELİMİZ SAĞLAM!

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol