Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

TEMAYÜLDE 7. SIRADAN ÇIKAN FEYZULLAH TECİRLİ
 İlk sırada eski İl Başkanı Av. Ahmet Özdemir, 2. sırada Cemal Tanrıverdi çıkarken, herkesin merak ettiği isim Feyzullah Tecirli’nin yedinci sıradan çıkması ‘kim acaba?’ sorusunu gündeme getirdi.

Hemşehrimiz olan, genç, dinamik, zengin bir kariyere sahip olma ötesinde bir de şair yanı ile bilinen ve bir de şiir kitabına sahip olan heyecan dolu Tecirli’ye başarılar dileriz.

FEYZULLAH TECİRLİ VE ÖZGEÇMİŞİ

1990 yılında Kahramanmaraş’ta doğdu. 2008 yılında Kahramanmaraş Anadolu Ticaret Meslek Lisesi’nden derece ile mezun oldu.

2013 yılında Süleyman Demirel Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Bilgisayar Sistemleri Öğretmenliği Bölümü’nden Mezun oldu.

Süleyman Demirel Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme ABD da Yüksek Lisans eğitimini tamamladı.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İktisat ABD Doktora Eğitimine devam etmektedir.

2013-2015 yılları arasında Süleyman Demirel Üniversitesi Gönen Meslek Yüksek Okulu Yerel Yönetimler ve Bilgisayar Programcılığı Bölümlerinde Öğretim Görevlisi olarak çalıştı. Şuan VIP Global Ajans Turizm Organizasyon A.Ş.’de Yönetim Kurulu başkanı olarak özel sektörde iş hayatına devam etmektedir.

Lise yıllarında iken kurulan öğrenci meclislerinde, İl Öğrenci Meclis Başkanlığı ve Kahramanmaraş Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanlığında bulunmuş olup, bu süre zarfında gençlik adına birçok projeyi hayata geçirmiştir.

Tecirli, YÖK Türkiye Ulusal Öğrenci Konseyi Başkan Vekilliği ve Süleyman Demirel Üniversitesi Öğrenci Konsey Başkanlığı görevlerinde bulunmuş, bu kapsamda üniversite öğrencilerinin temsilciği görevlerini üstlenmiştir.

2011-2013 yılları arasında AK Parti Genel Merkez Üniversiteler Başkanlığında komisyon üyesi olarak, 2013-2014 yıllarında Öğrenci Konseyleri Koordinatörü olarak görev yapmıştır.

Öğrenci konseyleri ve STK çalışmaları kapsamında çok sayıda ülke ziyaretlerinde bulunan Tecirli; Birleşmiş Milletler, Model NATO, Avrupa Öğrenci Birliği, Türk Dünyası Gençlik Birliği, İslam Ülkeleri Gençlik STK’ları, İslam İşbirliği Teşkilatı, Y20 ve birçok uluslararası gençlik faaliyetlerinde Türkiye Cumhuriyeti Gençliğini Temsil etmiştir.

Aralık 2015 AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları kongresinde MKYK Üyesi Seçilmiştir. Helen bu görevine devam etmektedir.

Tecirli iyi derecede İngilizce ve orta düzeyde Arapça bilmektedir. Ayrıca Akçağ Yayınlarından çıkma “Yeryüzünden Notlar” isimli bir şiir kitabı vardır.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol