banner1482
Öne Çıkanlar PAZAR GÜNÜ DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR TÜNELLER YOĞUN BAKIMA ALINDI PAZARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ TÜRK ÇİFTÇİSİNE HİZMETTE ASIRLIK MARKA TÜRKÜLERLE YOLDAŞIZ OZANLARLA GARDAŞIZ

Bu haber kez okundu.

TAŞÇI’DAN KMTSO BAŞKANI ZABUN’A ZİYARET
  

Kahramanmaraş’ın tanınan, sevilen ve önde gelen İş adamlarından biri olan AK Parti Dulkadiroğlu Belediye Başkan Aday Adayı Muzaffer Taşçı, 31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimler için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Özellikle Dulkadiroğlu’nda yaşayan vatandaşların sorunlarını, sıkıntılarını bilen ve bu süreçte sorunlara yönelik çözüm projeleri sunan Taşçı, yerel seçim sathında adından en çok söz ettiren isimlerden biri olmayı başardı. Seçimler için aday belirleme sürecinde artık son düzlüğe girildiği şu günlerde özverisine özveri katan ve ziyaretlerine hız veren Taşçı, ziyaretler kapsamında Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Serdar Zabun’u ziyaret etti.

Ziyarette Taşçı’yı Zabun karşıladı. Hoş sohbetlerin eşliğinde gerçekleşen ziyarette ikili kent hakkında karşılıklı fikir alışverişlerinde bulundu.

Zabun bu nazik ziyaretinden ötürü Taşçı’ya teşekkür ederken, Taşçı’da Zabun’a başarılar diledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol