banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

TARİH NEYİN NE OLDUĞUNU YAZACAKTIR!

 Mahir Ünal, Türk uçaklarının sivil hedefleri bombaladığı ve sivilleri öldürdüğü iddialarına karşılık olarak da, “Kesinlikle alakası yok, uydurma hepsi. Türk uçakları, bombaları sivillerin yaşadığı bölgelere değil, kamplara yöneliktir. Terör yuvalarını imha etmek içindir. Teröristlerin mühimmat yuvalarını bertaraf etmek içindir. Bütün bunlar kesin bilgiler ışığında yapılmaktadır” diye konuştu.

HDP’nin neyi amaçladığını anlamakta zorlandıklarının da altını çizen Mahir Ünal, PKK’nın Türkiye’yi 90’lı yıllara döndürmeye çalıştığını da iddia etti, Dolmabahçe Sarayındaki toplantı ile ilgili olarak da, ”Bizler orada analar ağlamasın diye vardık, bizler orada kan dökülmesini istemediğimiz için oradaydık” ifadesini kullanırken,  Kandil’in yaptığı açıklamaları birilerinin buharlaştırdığını kaydetti.

HDP’NİN BARAJI AŞABİLMEK İÇİN KİMLERLE İTTİFAK YAPTIĞINI BİLİYORUZ

 

Çözüm sürecinin mimarı olarak adını tarihe yazdıran Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı küçük düşürmeye yönelik iftiralara, karalama kampanyalarına izin v ermeyeceklerini de belirterek, “Nedir bu Erdoğan düşmanlığı anlamıyorum” dedi ve HDP’nin barajı aşabilmek için seçimlerde kimlerle ittifak yaptıklarını çok iyi bildiklerini ifade etti.

Ünal, meclisi çatısı altında, Diyarbakır belediye eski başkanı, HDP milletvekili Osman Baydemir’in yaptığı konuşmasına gelindiğinde, “Osman Baydemir, mecliste tüm hakikatleri ters yüz eden bir konuşma yaptı” şeklinde konuştu.

Daha sonra sözü paralel yapıya getirdiğinde ise, paralel yapının içerde ve dışardaki işbirlikçilerine  değindi, bölgeyi terörist unsurlara teslim edemeyeceklerini yineleyerek, teröristlerin sandık iradesine ve baskı kurmalarına izin veremeyeceklerinin altını çizdi. 

KOALİSYONU KİMİNLE KURACAKLAR?

Kanal 24’te, Ankara Masası canlı yayın programında Taşkın Koç’un soruları karşısında Ünal şunları söyledi, “Paralel örgütün yaptıklarının üzerini örtemeyiz. Erken seçim mi olur, koalisyon mu olur, görüşmeler sürüyor. Bizim 7 haziran genel seçimlerinden sonra ısrarla ve samimiyetle sürdürdüğümüz mesele bunlar. Halk bir mesaj verdi, siyasi partilere düşen bu mesajı doğru okumak. Milletin iradesine saygı varsa tabi. Ortak hükümet için samimi görüşmeler sürüyor. Şimdi CHP ile masadayız. Ortak bir hükümet çıkar mı, çıkmaz mı,  bilmiyorum. Pazartesi günü son görüşmeler yapılacak, arkasından bir karar çıkacak. Bizim 13 yıldan beri söylediğimiz şu; her şey milletin gözü önünde oluyor, yaşanıyor.” diye konuştu, MHP ile eşzamanlı olarak keşfetmeye dönük görüşmeler kadar erken seçim veya başka seçeneklere önümüzdeki günlerde bir karar verileceğini, bu kararlarında milletin hayrına olabilmesi için dua ettiklerini sözlerine ekledi. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol