Öne Çıkanlar dizi TEYFİK YAĞCI İSTİFA ETTİ!!! KAHVE İÇİRECEK 13 YIL ŞEYTAN TAŞLADIK GÖRÜMCEDEN YENGEYE BÖBREK NAKLİ

Bu haber kez okundu.

TANRIVERDİ: BEN ADAY ADAYI DEĞİL NEFERİM

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Muhammet Tanrıverdi " muhalefetin aklına bile getirmediklerini Ak Parti yapıyor. Hazımsızlığın sebebi budur "dedi.

Destek için ziyarete gelen bazı mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Tanrıverdi, muhtarların sorunlarını dinledi. Muhtarlara yeni torba yasanın getirdiklerini anlatan Tanrıverdi " Siz muhtarlar da mahallelerinizin vekilisiniz. Sizlerin görevi de en bu yapılan güzel şeyleri vatandaşlara anlatmak. Popülist siyaset bize göre değil. Sizlerde ailelere ve seçmenlere en doğruyu anlatın. Bilge Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu'nun müjdelerini sizlerde seçmenlerinize iletin" diye konuştu.

Yeni torba yasanın sosyal devlet anlayışına en iyi örnek olduğunu belirten Tanrıverdi " Bakın 2002 yılına kadar hep geçici çözümler üretildi. Ama toplumun bel kemiği aile çok düşünülmedi. Ailenin ihtiyaçları var. Barınma var, çocuk var. Hatta aileyi kurmaya çalışan genç bireyler var. Sağlık ihtiyacı var. Bunlar hep geçici çözümlerle ayakta tutulmaya çalışıldı. 2002 yılına kadar hep devlet dendi. Ancak oradaki küçük ayrım unutuldu. Devleti oluşturan bizleriz yani fertler. Yani aileler. Bunlar hep unutuldu." dedi.

GÜÇLÜ DEVLET GÜÇLÜ AİLE DİYORUZ

" Biz de önceliğimiz devlet diyoruz. Ancak popülist yaklaşımlarla değil. Hatta biz daha da ileri götürüyoruz. Güçlü devlet güçlü aileyle olur diyoruz. Ben işletme mühendisiyim. Türkiye'nin en sayılı üniversitelerinden İTÜ mezunuyum. Bu işi biraz daha iyi bilirim. Mesleğim içinde çünkü. Ak Parti iktidara gelmeden önce ne vardı. SSK vardı. İlaç kuyrukları, zorunlu hastaneler vardı. Aileye sağlık bir yüktü. Şimdi? İstediğin hastaneye gidebiliyorsun. Nereye dayanıyor bu? Sağlığa. İşte ailenin sağlık sorunu çözülmüş demektir. Hatta doktorunu bile seçebiliyorsun. Yaşlılar olmaması lazım ama ekonomik açıdan aileye sıkıntıydı. Bizim ataerkil yapımız dağılma noktasındasındaydı nerdeyse. Ak Parti olarak bunu gördük. Yaşlılarımıza yaşlı aylığı bağlandı. Aile ekonomisine katkı sağlandı. İkinci baharlarında kimseye muhtaç olmasınlar dedik. Huzurevlerine gitmesinler aileyle birlikte kalsınlar dedik. Özürlü çocuklar aileye ekonomik olarak zorluktu. Özürlü çocuklarımıza bakımı için maaş bağladık. Eğitim aileye yüktü. Yeni üniversiteler açtık.Ne için eğitim sorununu kaldırmak için. Çocuklarımız ilk ve orta eğitimde 50-60 kişilik sınıflarda eğitim görüyordu, yeni okullar açtık. Orta gelirli ailelere özel okul desteği verdik. Bunlar hep Ak Parti'nin eseridir, yüzakıdır."

AİLEYE EN BÜYÜK DESTEK YİNE AK PARTİ'DEN

"Gençler evlenmek istiyor. Ana babasına yük olmasın diyoruz. Gelin birikim hesabı açın biz de devlet olarak katkı sağlayalım diyoruz. Kiracılık zor. Kira dediğin hemen geliyor. Ev sahibi olun sizin de bir dünyalığınız olsun biz de katkı verelim diyoruz. Çocuk bizim için çok önemli. Ailenin de toplumun da temeli yeni ve genç nesillerdir. Şimdiki Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan 3 çocukta ısrar ederdi. Şimdi 5 diyor. Neden diyor? Yaşlı toplumlar bitiyor. çünkü bakın avrupa yaşlanıyor. Çalıştıracak elemanı bile dışarıdan alıyor. Ana babaların en büyük korkusu ise nasıl bakarım. Siz korkmayın dedik. Devlet olarak biz arkanızdayız dedik. Torba yasa ile anneler yardım edelim nüfüsumuz genç kalsın dedik. Neden annelere? Çünkü yuvayı dişi kuş yapar. Hatta doğum iznini bile uzattık. Babaya da doğum izni verdik. Aile bizim için çok önemlidir. Ak Parti kadına değer vermiyor diyorlar. Daha ne yapsın.?İşte sosyal devlet budur işte kadın hakları budur. Ekonomik refah budur"

BEN ADAY ADAYI DEĞİL NEFERİM

"Şimdi huzurunuza çıktık. Bilgimizle birikimimizle dedik ki biz aday adayıyız. Burada tek fark şu ben aday adayı değil neferim. Beni tanıyanlar çok iyi bilir zaten. Aday adayı olmadan öncede vatandaşımla iç içeydim, şimdi de öyle. Kimi insanlar vardır makam hırsı ile koşarlar. Biz öyle değiliz. Makam mevki yer önemli değildir. Bizim gibi insanlar da kendini millete devlete adarlar. Kapımız 24 saat açıktır."

SAÇINA KINA YAKILANLARDAN BİRİYİM

"Hani analar kına yakarlarmış. Kızının eline yakarmış, kocasına kurban olsun diye. Koçunun üstüne yakarmış Allah'a kurban olsun diye. Anamız bizim de saçımıza "devletine milletine kurban olsun" diye kına yakmış. Ana hakkı ödenmez bu uğurda da bu yolda da geri dönüşümüz olmaz. Bu can bu bedenden çıkana kadar yolumuz dürüstlük yolu, yolumuz hizmet yoludur. Aday olsak da olmasak da, listeye girsek te girmesek de biz yolumuzdan dönmeyeceğiz. Hizmet için gene çalışacağız" diye konuştu.

Muhtarlarla sohbet eden Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Muhammet Tanrıverdi, destekleri için de teşekkür etti,

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol