banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

 SURİYE’NİN ÇÖZÜM YOLU TÜRKİYE’DEN GEÇİYOR

Kahramanmaraş ilim yayma cemiyetini ziyaret eden EZC. Aras ziyaret sonrası açıklamalarda bulundu.

Irak ve Suriye deki çözüm yolunun Türkiye’den geçtiğini belirten Aras; “Türk İslam coğrafyasında bugün en çok önem vermemiz gereken şey ilim olması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü ilmi anlamda kendini geliştiremeyen hiçbir toplumun geleceğini şekillendirme ve geleceğini dikkatli şekilde dizayn etme şansı yoktur. Türkiye güçlü bir iktidar bundan bin yıl önce nasıl bütün İslam dünyasına medeniyet, barış, huzur ve refah getirdiyse inşallah aynı sistem aynı anlayış ile bu bin yıllık misyonumuzu biz büyüterek sürdürmeye devam edeceğiz. Bu memlekette siyasete oynayan herkesin bu ideolojiyi bu felsefeyi sahiplenmesi lazım. Bu bizim misyonumuzdur. Bu bizim geleneğimizdir.  Biz İslam ve Türk dünyasına sırtımızı dönemeyiz. Allahın izini ile atalarımızın yaptığı, atalarımızın başardığı yolda sayın cumhurbaşkanımızın ve sayın başbakanımızın başlattığı çizgide bu siyaseti sürdürmeyi ve bütün İslam dünyasına huzur barış ve refahı getirmeyi kendimize misyon edindik.  Bizler bu görevi en iyi yapacak şeklinde kendimizi yetiştirdik.” Dedi.

İlim yayma cemiyeti Şube Başkanı Mehmet Ali Öztür ise, ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek; “İçinde bulunduğumuz dönem zor bir dönem. Biz bu dönemi en iyi şekilde değerlendirip atlatacağız.” Diye belirtti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol