Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

ŞUBAT 2020’DE GÖRÜŞÜRÜZ!

İstişareler ve üye katılımları ile partisinin her geçen gün güçlendiğini, yönetim üyeleri ve ilçe başkanları ile siyasi çalışmalara hız verdiklerini söyleyen İl Başkanı Av. Ahmet Çabukel, kongre sürecinin Şubat 2020’de başlayacağını söyledi.

Nezakete ziyaretinde, Kimlik Gazetesi imtiyaz sahibi Mehmet Fiskeci ile yerel ve genel siyasete ilişkin çeşitli konuları görüşen, düşüncelerini belirten Ahmet Çabukel ve Uğur Onur, yerel basının içinde bulunduğu belirsizliklerden de rahatsız olduklarının altını çizdiler.

İYİ Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Uğur Onur ise yeni atanmasına rağmen seçime katılacağını ve aday olacağını belirtirken, Onikişubat İlçe Başkanı Av. Doğan Murat Kılıç ile uyumlu bir siyaset çalışmaları yaptıklarını ve Kılıç’ın da muhtemelen aday olacağını, partilerinin yeniden güçlenmiş olarak yerel siyasette yer alacaklarını belirttiler.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol