Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM.

Bu haber kez okundu.

 STK’LARLA PROJELERİ BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Aras birlik çağrısında bulundu.

Kahramanmaraş geneli bütün sivil toplum örgütleriyle bire bir temasa geçerek şehrimizin ileriye dönük projelerini beraber yapmak istediklerinin altını çizen EZC. Aras, Kahramanmaraş’ın toplumsal ve sosyal politikasını çok dikkatli şekilde dizayn etmemiz gerekiyor dedi.

Suriye’deki iç savaş nedeniyle şehrimize sığınan Suriyelilere de değinen Aras, konuşmasını şöyle sürdürdü; “Suriyeli vatandaşlar Kahramanmaraş’ın demokratik yapısını, antropolojik yapısını ve sosyal yapısını çok ciddi şekilde etkiler. Bu insanların yeniden bir tertipten geçirilerek eğitilmesi bu çocukların Türk İslam kültürü ile kaynaşması ve Kahramanmaraş’ta yararlı bir birey haline getirilmesi bütün sivil toplum örgütleri ile beraber siyasete oynayan insanların da önemli bir alanı olduğunu düşünüyorum. Bu insanlarla kaynaşmayı, birlikteliği sağlayacağız.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol