Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! dizi KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

SP İL BAŞKANI PINARBAŞI; “SEÇİME HAZIRIZ” DEDİ
 Saadet Partisi İl başkanı Erkan Pınarbaşı, yaptığı açıklamada; “Açıklanan tarih aslında erken seçim değil BASKIN seçim tarihidir. Bu seçim tarihi Ak parti ve cumhur ittifakının ne kadar paniklediğinin de işaretidir.

 

Uyum yasaları bile çıkmadan açıklanan bu tarih paniğin ve tükenmişliğin göstergesidir.  Lisanı hal ile diyorlar ki bizim ülkeyi artık 2 ay bile yönetebilecek gücümüz yok.

Maalesef bu iktidar hiçbir işi normal yollardan gerçekleştiremiyor. Hep anormal şeyler yapmak ve milleti şaşırtmakla meşguller.

ERKEN SEÇİMİN GEREKÇESİNE BAKMAK LAZIM.

AK Parti iktidarı, 1,5 yıllık süreyi bekleyemedi; çünkü ekonomi ciddi anlamda alarm vermeye başladı. Gerek adaletli bir sistemin oluşamaması gerek ekonomideki sıkıntılar gerekse şu anda mevcut milli eğitim politikaları ve dış politikalar belli bir noktaya getirdi. AK Parti'nin şu an eridiği anketlerde de aşikâr şekilde ortaya çıkıyor. MHP ile birleşmelerine rağmen anketler yüzde 40- 43'leri gösteriyor. Bunun farkına vardılar. Bu nedenle bir an önce seçimi yapıp, 1,5 yılda tamamen erimeyi göze alamadılar.

PARTİMİZİN YÜKSELMESİNİ İSTEMİYORLAR!

Çünkü AK Parti biliyor ki kendisine en iyi muhalefeti yapacak, siyasi anlamda rakip olabilecek tek parti Saadet Partisi. Bunun bilincinde olduğu için partimizin yükselmesini, siyasette, kamuoyunda, basında daha fazla yer bulmasını istemedi, istemiyor. Bir an önce seçim yaparak, önümüzü kesmek istedi. İYİ Parti kuruldu; ancak şu an için seçimlere giremeyecek gibi görünüyor. Öyle de bir sıkıntı var.

AK PARTİ TEKRAR KAZANIRSA NE DEĞİŞECEK?

16 yıldır yapmadıkları ne vardı ya da hangi yetki ellerinde yoktu da yapamadılar, kim dur dedi? Mevcut sorunlarla seçime gidilmez diyerek seçime gitmek istiyorlar. Yahu zaten iktidarsın ve ne yapacaksan çözüm adına niye yapmadın? Diye sormazlar mı sana?

Bunların hepsini şu anda seçmen sorguluyor ve sağduyulu bir şekilde düşünecek.  Halkımız en iyi cevabı sandıkta verecektir inşallah.

BİZ HAZIRIZ

Biz söyledik. Hangi tarihte olursa olsun seçime hazırız. Ülkemize hayırlı olsun.

Aceleyle, panikle, tükenmişlik psikolojisi içinde aldıkları bu karar inşallah ülkemiz için, milletimiz için hayırlı sonuçlara vesile olacaktır.

Biz Saadet Partisi Kahramanmaraş teşkilatı olarak yalnızca genel seçim için değil; yerel seçim için de hazırlıklıyız.

Hem belediye başkanlığı hem de milletvekilliği adaylığı çalışmalarımıza baskın bir seçim yapılacağını bildiğimiz için tüm teşkilatlarımızda olduğu gibi Kahramanmaraş teşkilatı olarak da başlamıştık. Çünkü görünen köy kılavuz istemez.

Kahramanmaraş’ımızın problemlerini kimler çözebilir, kimlerle yol alabiliriz, kimler aday olabilir, kimler seçilebilir, halkta teveccüh oluşturabilir. Tüm bunlara bakıyoruz, ayrıca gerek teşkilatımız içerisinde gerekse toplum nazarında saygısı, sevgisi olan, başarılara imza atmış kişileri listelerimize alıp en güçlü şekilde seçimlere gireceğiz inşallah.

 Bundan sonra süreci daha da hızlandıracağız. İlerleyen günlerde adaylarımızı açıklayacağız inşallah.

24 HAZİRANDA YAPILACAK SEÇİMLERE,

Milletimizin saadet ve selameti için,

Yaşanabilir bir Türkiye için,

Yeni bir dünyayı kurmak için,

SAADET PARTİMİZİN en büyük zaferleri için  canla başla çalışacağımızı bir kez daha beyan ederiz.” diye konuştu. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol