Öne Çıkanlar KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

SİYASET, SATIRLA DONDURMA KESMEYE BENZEMİYOR!
 Her mesleğin kendine göre kuralları, zorluğu var. Bir siyasetçiye sorarsan, ‘Aman ha, siyasetle sakın uğraşmayın, zor iş!’ der.

Hangi meslek gurubuna, temsilcisine çocuklarına miras olarak kendi yaptığını bırakır mı derseniz, ‘Allah muhafaza!’ derler.

ARTIK GELENEK HALİNE GELDİ

Dondurma kenti, dondurmanın başkenti Kahramanmaraş’ta, tanıtım günlerinde ya da özel günlerde firmalar konuklara dondurma şov yaparlar.

Artık gelenek haline geldi. Geçtiğimiz günlerde, üç gün süren ve büyük de takdir gören dondurma festivalinden sonra Ankara AKM’deki Kahramanmaraş tanıtım günlerinde dondurmada öne çıkan bazı firmalar hayranlarının bakışları arasında dondurma şov gösterisinde bulundular.

FAKIBABA’NIN KERVANCIOĞLU İLE SAMİMİYETİ

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Eşref Fakıbaba ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal Kahramanmaraş’a geldiklerinde, Kervan@alapedo tesislerini gezdiler, hayran kaldılar ve dondurma şova katıldılar. Dediler ki, “Siyaset satırla dondurma kesmeye benzemiyor, zormuş!”

Bakan Fakıbaba’nın Sami Kervancıoğlu ile samimiyeti de ayrıca dikkatlerden ve gözlerden kaçmadı. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol