banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

SİYASET SAHNESİNDEN SİLİNECEKLER!
 AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı tarafından 1 Kasım seçim sonuçlarına ilişkin bir basın toplantısı düzenlendi.

Kervanhan’daki toplantıya AK Parti Gurup Başkanvekili Mahir Ünal, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, AK Parti MKY Üyesi Metin Doğan, İl Başkanı Ahmet Güngör ile milletvekilleri, metropol ilçe belediye başkanları, kadın kolları başkanı, gençlik kolları başkanı ve partililer katıldı.

 Burada konuşan Mahir Ünal, seçim sonuçlarının, ülkede yaşayan herkesi muhalefetteki diğer siyasi partilere oy veren seçmeni bile seçim sonuçlarının son derece memnun ettiğini ifade etti.

KILIÇDAROĞLU BAŞARIYI TEBRİK ETME GEREĞİ BİLE DUYMADI

Ünal , "Yüzde 50 ile AK Parti ortaya çıktı ve diğer siyasi partilerde demokrasimizin olmazsa olmazları maalesef daha ilk günden Kemal Kılıçdaroğlu ilk gece konuşmasını yaparken bu başarıyı bir tebrik etme gereği bile duymadı. Ve Uruguay devlet başkanı sanırım Türkiye’de onunla yaptığı görüşmede, seçimlerden yeni çıktık ama bu ülkede demokrasi yok diyebildi. Yani bu ülkede 13 yılda 11 kez seçim yapılacak, bu 11 seçimin tamamı temiz meşru ve hepsinden önemlisi yüzde 85’in üzerinde katılımla bu seçimler yapılacak. Türkiye’nin 1923’ten bu güne kadar çaba içerisinde darbelere rağmen muhtıralara rağmen geliştirdiği bir demokrasisi var, insan buna saygı duyar. Yüzde 87 gibi yüksek bir katılımla seçim yapıyoruz ama bu ülkenin anamuhalefet partisi genel başkanı 'bu ülkede demokrasi yok' diyor. Yetmiyor biraz daha ileri gidiyor diyorki ‘Bu rejim Göbels rejimi’ diyor. Bu şu demektir arkadaşlar Einstein’in bir sözü var diyorki ‘Sadece ahmaklar aynı şeyleri yaparak farklı sonuç almaya beklerler.‘ Şimdi hep aynı şeyleri yapacaksınız toplumu aynı şekilde okuyacaksınız, AK Parti’ye oy veren seçmene aşağılamaya ve hakaret etmeye devam edeceksiniz, toplumu anlamamaya, siyaseti okumamaya devam edeceksiniz, tek bir özeleştiri yapmayacaksınız, bakın biz yüzde 50 oy almış bir parti olarak seçimden hemen sonra başbakanımızın konuşmasını dinlediyseniz yüzde 50 oy almış partinin genel başkanında ne vardı, özeleştiri vardı. Biz yüzde 50 oy aldığımız halde hala özeleştiri yapıyoruz ama yüzde 25 oy alan yüzde 12 oy alan bu siyasi partiler bırakın özeleştiri yapmayı, hatalarında ısrar etmeye ve ısrar ettikleri gibi de bugün olsa yine 'hayır' derdim demeye Devlet Bahçeli gibi, yine HDP gibi 'yine hendek kazardık' demeye, ya da Kemal Kılıçdaroğlu gibi bu demokratik rejimi, kazanımı Göbels rejimi gibi çok çirkin, soğuk savaş yıllarında kalmış. Göbels kimdir. Göbels Hitler Almanyası’nın, Nazi Almanyası’nın algı operasyonlarını yürüten kişisidir. Eğer Kemal Kılıçdaroğlu Göbels rejimi arayacaksa CHP’nin tarihine bakmalıdır‘’ ifadelerini kullandı.

 SİYASET KESKİN BİR OYUNDUR

Ünal sözlerini şöyle sürdürdü; "Şimdi bu akılla bunlar devam ettikleri sürece bu siyaseti okumamaya bu toplumu okumamaya devam ettikleri sürece korkarım önümüzdeki 4 yıl siyaset sahnesinden de silineceklerdir. Çünkü siyaset keskin bir oyundur, sert bir oyundur, siyasette sahnede kalmak ve siyaset yapabilmek, öyle 13 yıl boyunca iktidarda kalacaksınız 13 yılın sonunda da yüzde 49 oy alacaksınız bu kolay birşey değildir. Bu milletin teveccühünü kazanmak kolay bir şey değildir." dedi.  

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol