banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

SİYASET İLE SALAVAT AYNI YERDE OLMAZ!

 Şelale Park’ta, beraberinde MHP İl Başkanı Süleyman Öner, Ülkü Ocakları Şube Başkanı Mesut Kaplan ile, il yönetimi olduğu halde basın önünde kahvaltı bir beraberlik geçiren Milletvekili Fahrettin Oğuz Tor, hem kuruldu kurulacak denilen koalisyon hükümetleri,  erken seçim, terör, 7 Haziran genel seçimlerinin bir değerlendirilmesi ve Türkiye’nin bugün içinde bulunduğu kaos ortamında ilişkin düşüncelerini basın mensupları ile paylaştı.

Kahvaltı sonrası dün kutlanan basın bayramına ilişkin gazetecilerin gününü kutlayan, özgür ve güçlü bir basının önemine vurgu yapan Tor, kendisini basına yakın biri olarak lanse ederken, günümüz siyasetine ilişkin örnekler sergilerken de, siyaset ile salavatın aynı yerde olamayacağını söyledi.

Tor, koalisyon için de, MHP’nin kırmızı çizgilerini masaya yatırdı, bunları; milleti rahatsız eden açılım, 17-25 mart yolsuzluk olayları kul hakkı ile yolsuzluğa adı karışan dört bakanın yüce divanda yargılanma taleplerini dile getirerek, koalisyon konusunda MHP’nin kesinlikle HDP ile yan yana getirilemeyeceğini, bunun hiç de siyasi etik olmayacağını belirterek, bu ülkenin damarlarını kesmeye çalışan ihanet şebekeleri ve PKK’ya yapılan operasyonlar için de geç kalındığını söylemeden geri kalmadı. 

MHP DÜN NE DEDİYSE BUGÜNDE O…

MHP lideri Devlet Bahçeli’nin gerek koalisyonlar konusunda, g erekse ülkenin genel siyasetinde omurgalı davranış sergilediğinin altını çizdi, ‘MHP dün ne dediyse bugün de aynı şeyleri söylüyor. Kararlarımızdan, kırmızı çizgilerimizden asla taviz vermeyiz” dedi, AK Partinin erken seçime ilişkin düşüncesini ve beklentisini de blöf olarak yorumladı.

Muhtemel bir erken seçimde AK Partinin oylarının düşeceğini de ileri süren Tor, Anavatan Partisini örnek gösterdi, tarihin tekerrür edeceğini ifade ederek, erken genel seçimde AK Parti oylarında ciddi düşüşler olacağını iddia etti.

SİVAS’TAN ÖTEYE AK PARTİ  GİDEMEYECEK

7 Haziran genel seçimleriyle birlikte düşüşe geçen AK Partinin, son günlerde özellikle güneydoğu sınırımızda komşu ülkelerle yaşanan savaş, PKK terörü ile ülkeyi sarana huzursuzluğun had safhaya ulaştığının altını çizen ve basının önemli bir güç olduğunu ifade eden Tor, son olarak şunları söyledi: “Düne kadar MHP Sivas’tan öteye gidemez diyorlardı. Şimdi AK Partinin Sivas’tan öteye gidemeyeceğini söylüyorum. Erken seçim olduğunda, göreceksiniz, MHP’nin oyları artarak devam edecektir, buna kimse engel olamayacak” ifadesini kullandı.

Tor, son olarak basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularını cevaplandırdı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol