Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! dizi KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

 ŞİRİKÇİ; BEN DE VARIM!

Öncelikle Kurtuluş mücadelemizde savaşa katılmayan hiçbir ferdi bulunmayan Maraşlı kahraman dedelerimizi kahraman nenelerimizi rahmetle anıyorum.

Kahraman evlatlar olarak bizler de atalarımız gibi birlik olalım… Yeni hedeflere doğru yelken açalım… Hedeflerimizi belirleyelim ki 2002 yılından bu yana liderimiz Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde AK Partimiz ile yakaladığımız rüzgârı Kahraman şehrimiz adına en iyi ve en doğru şekilde yönlendirelim.

Halkın içinden çıkan bir fert olarak… Kahraman halkımızın kahraman bir vekili olabilmek için bu yarışta ben de varım dedim. 

Beraber çalışmaya varsanız, birlik olmaya varsanız. Bir bütün olmaya varsanız. BEN DE VARIM...

Şehrimizin az gelişmiş bölgelerini kalkındırmak için pilot bölgeler seçerek çalışma alanları oluşturmaya ve bu konularda yasa teklifleri hazırlamaya varsanız BEN DE VARIM...

Her bir ferdimizin derdiyle dertlenmeye varsanız, hoşgörüye, saygıya, sevgiye varsanız BEN DE VARIM. 

Kalkınma mücadelesine varsanız, Daha çok söz sahibi olmaya varsanız, uzlaşmaya ve destek olmaya varsanız, yüreğinizi ortaya koyarak doğruları söylemeye varsanız…  BEN DE VARIM…

 Umudunuzu kaybetmeden, cesaretle ve inançla çalışmaya varsanız…

Ben de varım, biz de varız diyorsanız… Diyorum ki BEN DE VARIM.

ASIL OLAN HALKTIR!

Ancak halkımız her kimleri vekilliğe takdir ederse, bilinsin ki seçilen arkadaşlar Asilin vekilidir. Yani asıl olan halktır. Gönderdikleri vekildir. Bu hiçbir zaman unutulmamalıdır.

Halkımızın düşünce ve yaşam tarzını bilmeden bakış açısını kabullenmeden vekil olunabilir mi diye düşünüyorum. Bu düşünce tarzını, bu bakış açısını kabullenmek ve Bu halkın gönlünü kazanmak için kusursuz hoşgörü, sabır ve fedakârlık gerektiğinin altını çizmek istiyorum.

Her seçim ülkemiz için yeni bir fırsattır. Aynı zamanda şehrimiz içinde yeni bir fırsattır. Bu fırsatı en güzel şekilde değerlendirebilmemiz için;  doğru seçimler yapmamız ve birlik olmamız ve enerjimizi polemiklerle harcamak yerine ekip ruhunu oluşturmamız gerekmektedir. 

Eğer halkımızın yani Asillerin vekili olmak nasip olursa Hükümet ile şehrimiz arasında, güçlü iletişim bağları kurmayı, pozitif enerji akımı oluşturmayı, şehrimiz için ekip ruhu ile üretilmiş projelerin ve tekliflerin yılmaz takipçisi olmayı hedeflemekteyim. 

Son söz olarak şunu da belirtmek istiyorum… Görev aldığım takdirde asılın kim olduğunu ve üzerimde ki vekâlet emanetini asla unutmayacağıma sizlerin huzurunda söz veriyorum. 

  

Anahtar Kelimeler:
ŞİRİKÇİ; BEN DE VARIM!

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol