banner1482
Öne Çıkanlar PAZAR GÜNÜ DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR PAZARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ TÜRK ÇİFTÇİSİNE HİZMETTE ASIRLIK MARKA TÜRKÜLERLE YOLDAŞIZ OZANLARLA GARDAŞIZ TÜNELLER YOĞUN BAKIMA ALINDI

Bu haber kez okundu.

ŞENGÜL, “TALİMATLA GELEN, TALİMATLA GİDER!

Onikişubat İlçe Başkanı Ünal Ateş ve Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Av. Mehmet Çarman’ın da katıldığı basın toplantısında milletvekili Ali Öztunç’a da sahip çıktı, “Bırakında bu şehirde konuşan biri olsun!” dedi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’ü şehirde tek adam olarak nitelendirdi. Kemal Kılıçdaroğlu isminin kaldırılması ile ilgili olarak da; “Başkan Güngör kimden talimat aldıysa, unutmasın ki talimatla gelen talimatla gider! Aldığı kararı kınıyoruz!” ifadesini kullandı, muhtemel bir erken seçimde CHP’nin iktidarını ileri sürdü.

İlçe Başkanları Ateş ve Çarman, ülkenin asıl sorunlarının ve ülke gündeminin yoksulluk, açlık ve işsizlik olduğuna dikkat çektiler, Büyükşehir’in yerel basına destek çıkmamasını da hedef tahtasına koparak, Güngör’e izafeten; “Daha önce AK Partili belediye başkanları ağlayarak gitmişlerdi. Başkan Güngör siz de bu şehirden ağlaya ağlaya gideceksiniz, bu devran böyle sürmeyecek!” şeklinde konuştular.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol