Öne Çıkanlar TEYFİK YAĞCI İSTİFA ETTİ!!! dizi KAHVE İÇİRECEK 13 YIL ŞEYTAN TAŞLADIK GÖRÜMCEDEN YENGEYE BÖBREK NAKLİ

Bu haber kez okundu.

ŞENGÜL; “BİR DÖNEM İÇİN DAHA YETKİ İSTİYORUM!”

Geçtiğimizi hafta sonu, Kervanhan’da partili delegeleri ile sohbet eden ve yeniden aday olduğunu açıklayan CHP İl Başkanı Esat Şengül, kongrenin demokratik olgunluk içinde geçmesi dileğinde bulundu, aday olan 2 partilisini de kucaklayacak anlayış ve zihniyette kongreye gideceklerine vurgu yaptı. Şengül konuşmasında; “Aday olan arkadaşlarımız donanımlı, bu partiye emeği geçen, sinen arkadaşlarımız. Adayları dinlersiniz, CHP’yi kim bir adım daha ileri taşıyacaksa, ona hayırlı olsun deriz. Demokrasi bizde başlar, bizde yaşar. Kongre süreçlerinde saha ve kulis çalışmaları olur. Bunlar normal. Ancak demokratik anlayışı her adayımızda görmek isteriz. Eleştiri tabi ki olacak, ama siyaset yaparken, belden aşağı vurmadan, kırmadan, dökmeden yapmalıyız bu işi. Çünkü bu işin bir de vebali var.

Değişimden söz ediliyor. Ben, kendim, yani Esat Şengül olarak, bir dönem daha aday olmak istiyorum. Amacım partiyi büyütmek. Herkesin bir siyasi hedefi vardır. Hedefimiz oylarımızı artırmak, gönüllere dokunmak. Kimseyle kavga etmeden, Genel Merkez ve asan ile barışık, uyumlu çalışma içinde olmak ve pastayı büyütmek. Benim arzum, hedefim bu.

DEĞİŞİM İSTEYEN ARKADAŞLARIMA…

Tabi ki parti içinde değişim isteyip benden daha yetenekli arkadaşlarım var. Kim d aha iyi yapacaksa, ona buyur deriz. Değişim isteniyorsa, sizler de buna onay veriyorsanız, başım gözüm üstüne. Bizim koltuk sevdamız yok. Hırsımız da yok. Bir şey daha belirtmek isterim, genel merkezden aldığımız bilgiye göre, artık delege sistemi son bulacak. Bakalım bu önümüzdeki günlerde siyasete ne kazandıracak.

Senelerdir bu partinin içindeyim. Çok mesafe kat ettik, çok yol aldık. Dönemimde 81 il başkanını Kahramanmaraş’a davet ettik, ağırladık. Partimizi Türkiye sathına taşıdık. Kahramanmaraş siyasetinde, 4-5 dönemdir partiye kazanımlar sağladığıma inanıyorum. Bu süreçte sizler, genel merkez ve kurultaya delegelerimiz hep yanımızda oldular. Neden? Pasatayı büyütmek, oyları artırmak.

Bu süreçte bazı ilçeler ile merkezdeki kendi binamızı aldık. Daha önce kiralardaydık. Yerel seçimlerde başarı elde ettik, partimize, şehrimize sahip çıkma adına 31 Mart mahalli seçimlerinde ittifaklar kurduk.  

ATAM KORINCA ALİ ÖZTUNÇ FAKTÖRÜ

31 Mart mahalli seçimlerinde bir milletvekili çıkarttık. Atom karınca lakaplı Ali Öztunç, içeride ve dışarıda yükselen değerimiz, sesimiz oldu. Memleketin sorunlarını gündeme taşıdı, mecliste haykırdı.  Atom karınca sayın Ali Öztunç, bir kazanım, bir değer. Ve 31 Mart seçimlerinde oylarını en fazla artıran illerden biri de Kahramanmaraş’tır. Bu oylar sadece bizim miydi tabi ki ittifak kurduğumuz partinin de katkısı oldu.

BİZ, BİZE GELEN OYLARI GERİ GÖNDERMEYECEĞİZ.

Amacımız, niyetimiz daha fazla çalışmak, partiyi büyütmek, milletvekili sayısını bir iken iki, iki iken üç yapmak. Bakın, son seçimlerde 170 bin oy aldık. Bu oyu artırmamız lazım. Çok çalışarak, inanarak yapacağız bu işi. Biz seçimlerde, Türkiye’de bir zafer yaşadık. Bu zaferi hep birlikte gerçekleştirdik. Ekrem İmamoğlu gibi duruşu olan bir insanı, bir başkanı İstanbul Belediye Başkanı seçtik. Bir zafer kazandık.

İl kongreleri olur, biter, gelir geçer. Seçileyim veya seçilmeyeyim hiç önemli değil. Hiçbir kompleksim,  hırsım yok! Tekrar edersem, yeniden adayım ve bir dönem içtin daha yetki istiyorum. Ha,  delege bana oy vermedi, vermeyecek  diye de kimseye gönül koyacak değilim. Kendini gölge gibi göstermeye niyetli olanlara da rağbet etmeyin derim. Biz savaşa gitmiyoruz, şölene katılıyoruz. Ama incitmeden, kırmadan , dökmeden, belden aşağı vurmadan. Herkesin olabildiğince herkese saygılı olması lazım. Bu bir yarış, sizler de vicdanınızın sesine kulak verirsiniz, size inanıyorum, güveniyorum.

Kongremizin ilimize, ilçelerimize ve partimize hayırlı olması dileğinde bulunuyorum, teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol