banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

ŞEKER; “SAHİBİNİN SESİ OLMAYA NE KADAR MERAKLISINIZ”

 MHP Onikişubat İlçe Başkanı Mehmet Şeker, yazılı basın açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

“Biz bir hadsize nazikçe hadsizliğini hatırlattık ses başka yerden geldi. Ak Partinin genel siyasete göz kırpan taşralı yöneticilerinin son zamanlarda akordu bozuk koroya katılma iştahlarını hayret ve ibretle izlemekteyiz.

SAHİBİNİN SESİ FORMATIYLA SAHAYA GİRMEK

İsmini bile zikretmeye gerek duymadığımız bir AKP başkanının Genel Başkanımız hakkında seviyesiz, hadsiz hatta son derece bayağı sözlerine karşı, kendisini nezakete davet eden bir açıklamamız oldu. Bu bizim teşkilat terbiyemiz ve üstlendiğimiz vazifenin mesuliyeti adına yapmamız gereken bir görevdi. Ancak bir de baktık ki; muhtemel seçimde Ankara için şartlı refleks gösteren bir kişi değilmiş, başkalarının da ağzı sulanmış. Hemen o da aynı seviyesiz üslupla sahibinin sesi formasıyla sahaya girmiş.

Aslında biz hukuk insanlarını ‘müvekkil vekili’ bilirdik, ancak hukuk adamlığı bunlar için bir etiketten ibaretmiş, sahibinin sesi olmaya daha meraklılarmış. Sayın Genel Başkanımızın Sayın Cumhurbaşkanı, Sayın Başbakan ve Ak Parti Hükümeti hakkındaki bütün beyan ve açıklamalarının arkasındayız. Hepsine de gönül rahatlığıyla bütün sonuçlarına katlanmak kaydıyla imzamızı atar, gövdemizi basarız. Sayın Genel Başkanımızın muhatabı asla taşralı yöneticiler değildir.

GLU GLU KOROSUNA KATILANLAR

Sayın Cumhurbaşkanın her gün birbirinden garip yasa ve teamül tanımaz açıklamalarına, makamı ve siyasi nezaketle bağdaşmayan Genel Başkanımıza yönelik kabul edilemez üslubuna laf edemeyenler merhum Erbakan Hoca’nın tabiriyle ‘glu glu’ korosuna katılarak saygıdeğer Genel Başkanımıza oturdukları yerden hakaret ederek kendileri siyasi ikbal sağlamayı ummaktadırlar. Kendilerine önerimiz çenelerini çalıştırmadan önce kafalarının çalışıp çalışmadığını kontrol etmeleridir. 

Biz insanların isimleri ile müsemma olmalarını dileriz. İnsan odur ki sözü de, özü de demir gibi olmalıdır. Mülayimlerin sert rolleri yapmaları kamuoyunun komiğine gitmektedir. MHP Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet BAHÇELİ siyaseten tutarlı, ilkeli, dün nerede ne dediyse bugün de aynısını söyleyebilen bir DEVLET ADAMI’dır. PKK’nın çözüm süreci adı altında kanlı ve kirli çamaşırlarını aklayanların Sayın Genel Başkanımıza ve Ülkücü Hareket’in temiz mensuplarına söz söyleme hakları olamaz.

Sayın sahibinin sesi; size açık çağrımızdır: Önce peşkeş çektiğiniz aziz vatan topraklarını ihanet şebekesinin tasalludundan koruyun. Kefenlerinizi giyin askere gidin, beraber ‘megri megri’ çağırdığınız yoldaşlarınıza Kandile, İmralı’ya sefer edin. Milletin … koyan şeref ve haysiyet yoksunu yandaşlarınızla yetimlerin, öksüzlerin sütünü çalan yolsuz ve ahlaksızların yem borularını tıkayın.

Sizin söylemlerinizden şu an aşının faydalarını çok daha iyi anlıyor ve toprağı bol olsun Louis Pasteur’u minnetle anıyoruz. Tavsiyemiz öncelikle aşı olarak salyalarınızla temiz toplumu tehlikeye atmamanızdır” 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol