banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

ŞEKER: EN KIYMETLİ HAZİNEMİZ; ANNELERİMİZDİR!
 Toplumumuzun en küçük yapı taşlarını aileler, ailelerin de temelini annelerin oluşturduğunu belirten İYİ Parti milletvekili adayı Eray Özgüneş Şeker, barış dolu, huzurlu, sağlıklı bir dünyanın şefkatli annelerin yetiştireceği bilinçli, dürüst ve saygılı nesiller sayesinde mümkün olacağını kaydederek şöyle konuştu: “Dünyaya geldiğimiz andan itibaren üzerimizden sevgisini, emeğini ve desteğini eksik etmeyen annelerimiz, sadece yılın bir gününde değil, her gününde sevgi, saygı ve minnet duygusuyla anacağımız en kıymetli varlığımızdır. Annelerimize olan borcumuzu ne yaparsak yapalım asla ödeyemeyiz. Ancak onların yaşamlarını kolaylaştırmak, yalnızca ihtiyaç duyduklarında değil her zaman yanında olmak, emeklerinin boşa gitmediğini göstermek hepimizin en önemli sorumluluğudur.”

Mesajında; annelik vazifesinin en kutsal vazifelerden bir tanesi olduğunu vurgulayan Şeker, şu ifadelere yer verdi: “Bu kutsal vazifeyi icra eden annelerimizin yaşamını kolaylaştırmak, yalnızca gereksinim duyduklarından değil, her zaman yanlarında olmak ve onları sevmek hepimizin görevidir. Doğduğu andan itibaren toplumsal yaşama dâhil olan çocuk, psikolojik olarak da sevgiyle, ilgiyle beslenmek zorundadır. En mutlu anlarımızda olduğu gibi, başa çıkamadığımız tüm güçlüklerde sığındığımız, yanımızda bulacağımızdan emin olduğumuz annelerimizin tek beklentisi, bizlere gösterdikleri sevgi ve ilgiyi onlara da hissettirmektir. Annelerimizden öğrendiğimiz sevgi, özveri ve hoşgörü, yaşamımız boyunca kabul etmemiz ve gelecek kuşaklara da öğretmemiz gereken ortak değerlerdir. Ben bu duygu ve düşüncelerle annelerimizin anneler gününü kutluyorum.”

Mesajında; İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in annelere olan hassasiyetine de değinen Şeker, “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener, kendisi de bir anne olarak annelerimizin Türkiye şartlarında karşılaştıkları zorlukları çok iyi biliyor. İYİ’ler ordusunun kadın neferleri olarak bizler de Genel Başkanımız Meral Hanımın en büyük destekçileri olacağız. Ve annelerimizin de iyi olması için sosyo ekonomik projeleri bir bir hayata geçireceğiz. İnşallah annelerimiz iyi olunca Türkiye iyi olacak” değerlendirmelerinde bulundu. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol