Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

 SAHİPSİZ BİR ŞEHİRDE YAŞIYORUZ!

Siyasetin ivme kazandığı günlerde, bugünlerin en hareketli partisi olan MHP’de, aday adayları bir bir aday adaylıklarını açıklarken, Kazım Karakuş basın ile bir araya geldi, düşüncelerini paylaştı.

Kervanhan’daki basınla buluşmada önce Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Mustafa Akpınar, geçtiğimiz günlerde Ege Üniversitesinde bölücü terör örgütü mensuplarınca öldürülen Fırat Çakıroğlu için yasin-i şerif okurken, MHP milletvekili aday adayı Kazım Karakuş aday adaylarının kalitesini öne çıkarttı, “Kahramanmaraş sanayisi ile gelişen, büyüyen bir şehir. Yeterli mi, tabi ki değil. Çünkü sahipsiz. Bir bakanlık bile alamamış. Kahramanmaraş’ın sorunlarını mecliste dile getiren bir milletvekili yok. Biz MHP olarak iktidar diyoruz ve 8 milletvekilinin 8’ine de talip olduğumuzu haykırıyoruz. Şimdi MHP ciddi bir rüzgar yakaladı. Tıpkı 1999 mahalli seçimlerinde olduğu gibi. Bu rüzgar hız kesmeyecek. Şu ana kadar 33 arkadaşımız aday adaylık için başvuruda bulundu. Hepsi de konularında, alanlarında uzman kimseler.  Aday adayı kalitesi öne çıktı” dedi.

ÜLKÜCÜ, ÜLKÜCÜ’NÜN RAKİBİ

DEĞİL, ÇALIŞMA ARKADAŞIDIR

“Ede bana güven” ile “Milletin dergâhına eğri odun taşımayacağım” sloganları ile anılan ve bilinen MHP Milletvekili aday adayı Kazım Karakuş, iktidarı eleştirdi, iktidarı PKK ile pazarlık h alinde yakaladıkları gerçeğinin altını çizdi, ülkenin büyük bölümünün PKK’nın işgali altında olduğunu belirterek, “PKK özellikle güneydoğuda ve doğu illerinde, ilçelerinde, paçavraları ile gösteri yapıyorlar, iktidar seyrediyor. Çünkü bunlara taviz veriyor. Ama bu iktidarın da sonu geldi artık. Çünkü halk MHP’ye, bize inanıyor, güveniyor. Bizler de onların bu güvenin boşa çıkartmamak için çalışıyoruz” diye konuştu, mevcut havaalanımızın yetersizliğinden söz etti, bir sivil havacılık uzmanı ve eski sendikacısı olarak, iktidara geldiklerinde bu sorunun çözümü için elinden geleni yapacağını sözlerine ekledi.

Basın toplantısının sonunda gazetecilerin gündeme ilişkin çeşitli sorularını cevaplandırdı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol