banner1482
Öne Çıkanlar PAZAR GÜNÜ DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR PAZARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ TÜRK ÇİFTÇİSİNE HİZMETTE ASIRLIK MARKA TÜRKÜLERLE YOLDAŞIZ OZANLARLA GARDAŞIZ TÜNELLER YOĞUN BAKIMA ALINDI

Bu haber kez okundu.

PAZARCIK'TA FATİH CEYHAN RÜZGARI
  

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Dr. Fatih Mehmet Ceyhan, MHP Pazarcık İlçe Başkanı Yusuf Şahin, Pazarcık Ülkü Ocağı Başkanı Şahin Maraşlıoğlu, İlçe yöneticileri ve kalabalık bir partili ekibi ile Pazarcık caddelerini adım adım gezdi ve Cumhur İttifakına oy istedi. Hem Pazarcık hem de yukarı Pazarcık caddelerinde esnafları ziyaret eden Ceyhan, vatandaşların, esnafların ve özellikle ilk defa oy kullanacak gençlerin yoğun ilgisini gördü. Gittiği her yerde vatandaşlar MHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Dr. Fatih Mehmet Ceyhan ile fotoğraf çektirdi.

BİZ VATANDAŞLARIMIZIN DERDİNE ORTAK OLMAYA GELİYORUZ!

MHP  Milletvekili Adayı Dr. Fatih Mehmet Ceyhan, Gittiği her yerde vatandaşlara halkın içinde olma, vatandaşların sorunları ile bire bir ilgileneceğini söyledi. Ceyhan, Ben farklı bir profil ortaya koyacağım. Alışılmış düzene ters bir çalışma prensibim olacak. Mecbur kaldığım zamanlarda Ankara da geri kalan bütün zamanımda da halkın içinde olacağım. Şehrin sorunlarını iyi biliyorum. Son dört yılımı şehrin en büyük sivil toplum kuruluşlarından olan herkesin gönül verdiği Kulübün Başkanı olarak geçirdim. Haliyle şehrin meselelerine hakimim. Sorunları derinliklerine kadar biliyorum. Son dört yılım zaten birebir halkın içinde geçti. Nerelerde ne tür eksiklik, aksaklık var biliyorum. Her fırsatta söylüyorum ben Kahramanmaraş'ta olacağım. Ankara ya evini taşıyanlardan olmayacağım. Merkezde bir ekibim ve ben her zaman hazır olacağız. Arayan herkes kolayca bana ve ekibime ulaşacak" dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol