banner1482
Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU SARIYERDE KALDI GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

 PARTİMİZİN ÖNCELİĞİ HER ŞEYİN ÜSTÜNDE

AK Parti milletvekili aday adayı İdris Tezcan, haziran seçimlerinde AK Partinin 3/2 çoğunluğu yakalayacağını ve anayasayı değiştirecek güce ve çoğunluğa erişeceğinden emin olduğunu kaydetti, partinin kurulduğu günden beri içinde, sahada olan birisi olarak, “Vekil olmak için siyaset yapmıyoruz. Daha aktif siyaset için buradayız. Milletvekili olmazsak, biz yine buradayız, yine partimizin emrindeyiz, sahadayız. Eskiden olduğu gibi yeni partimize destek olacağız. Şimdi önümüzde bir temayül yoklaması var. Kamuoyu yoklaması yani. Adayları ise genel merkeze belirleyecek. Herkesin gönlünden vekillik geçebilir, bu insanların, siyasetle ilgilenenlerin en doğal hakkıdır.  Bu nu normal karşılamak lazım. Hiç kimsenin önceliği, partinin önceliğinin önüne geçemez. Partimiz herşeyin, herkesten önde gelir” diye konuştu.

Tezcan, geldikleri için taraftarlarına, konuklara ve özellikle basın mensuplarına teşekkür etti. Arkasından da soruları cevaplandırdı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol