Öne Çıkanlar YAPILAN YATIRIMLAR İŞVEREN VE İŞÇİNİN ALINTERİDİR YENİ BULVAR GELİYOR MUHASEBE HAFTASI KUTLANIYOR SANKO ÜNİVERSİTESİ FLAMASI KARADENİZ SAHİLLERİNDE KAZA YAPTI

Bu haber kez okundu.

PAKDİL; “MİLLETİMİZ TÜRKİYE'NİN GÜÇLENMESİNİ TERCİH ETTİ”
     Referandum sürecinde Kahramanmaraş’ta Milletvekili olmamasına rağmen büyük ve özverili bir çalışma yapan TPB Başkanı Nevzat Pakdil, Ankara ‘ya dönmeden önce gazetemize yaptığı açıklamada: “Evet isteyenler yüzde 60-62 bekliyordu. Hayır diyenler yüzde 52 bekliyorlardı. Herkesin istekleri ve gönüllerinden geçen farklı idi. Başbakanımız Binali Yıldırım’ın söylediği gibi, evet verenlerde bizim vatandaşımız, hayır verenlerde bizim vatandaşımız, hepsine teşekkür ediyoruz, referandum bitti artık işimize bakacağız. Kayıp eden yok, kazanan da yok , Türkiye kazandı” dedi.

     Kasım 2019 seçimlerine kadar yeni hükümet sisteminin alt yapısı hazırlanacak. Sonuç Türkiye için iyi olacak diyen Pakdil;“ Referandum sürecinde hiçbir zaman evet bu çıkar, hayır bu çıkar diye rakam vermedim. Ancak hep şuna inandım, evet kazanacak diye. Öyle de oldu. Ancak hayır diyen illerimizin iyi bir analizinin yapılacağına inanıyorum.  Sandık başına giden herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Pakdil; “Dulkadiroğlu, Onikişubat, Göksun, Elbistan ve diğer ilçelerimizden güzel sonuç çıkmasını, ve Kahramanmaraş’tan yüzde 73,9 gibi bir sonuç alınması,  bir Kahramanmaraşlı olarak  beni  mutlu etti. “Evet- Hayır bitti . Bugünden sonra yapacağımız 2019 seçimlerine hazırlanmak. Sonuç olarak ortaya çıkan tablo da Türkiye kazanmıştır. Ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol