Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

ÖZTUNÇ’TAN ZMO’YA ZİYARET
Seçim çalışmaları kapsamında STK ziyaretlerini sürdüren CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, bugün de ZMO Kahramanmaraş Şubesi Başkanı Doç. Dr. Ziya Dumlupınar ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi.

Öztunç’a çalışmalarında başarılar dileyen Dumlupınar; “24 Haziran Seçimlerinin ülkemiz ve şehrimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Temennimiz demokratik bir ortamda kavga gürültü olmadan, projelerin yarıştığı bir seçim sürecinin yaşanmasıdır.

Ziyaretinizden dolayı teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dileriz” dedi.

Konuşmasına STK’ların önemine değinerek başlayan Öztunç, birlik beraberliğin önemine vurgu yaparak: “Şehrimizin gelişmesinde STK’ların önemi tartışılamaz. Bu anlamda sizin oda faaliyetlerinizi, Kahramanmaraş tarımının gelişmesine dair düşünce ve önerilerinizi çok önemsiyorum” dedi.

Dumlupınar ve ekibinden Kahramanmaraş’ın tarımsal varlıkları hakkında bilgiler alan Öztunç; “24 Haziran’dan sonra da sizlere ihtiyacım var. Mevcut siyasi iktidarın uyguladığı politikalar neticesinde Türk Tarımı bitirildi. Tekrar sizlerin de desteği ile ülkemizde yerli tarımı hayata geçireceğiz” dedi.

Öztunç, Başkan Dumlupınar ve ekibine teşekkür ederek: “Partimizin diğer adaylarına ve şahsıma destek istiyorum” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol