banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

ÖZTUNÇ’TAN TÜRK BAYRAĞININ İNDİRİLMESİNE SERT TEPKİ; “BAYRAK BİZİM KUTSALIMIZ, OLMAZ!”
 CHP Kahramanmaraş Milletvekili ve Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Öztunç, eşine az rastlanır bir çalışkanlıkla Kahramanmaraş’ta adım basmadık yer bırakmadan yerel seçimlere hazırlanırken, bir yandan da düzenlenen mitinglerde alanları hınca hınç dolduran binlerce memleketlisine seslenerek, kendisi ve ilçelerdeki Millet İttifakı Adayları adına oy istiyor.

Bugün gerçekleşen Andırın ve Pazarcık mitinglerine de bölge halkının ilgisinin oldukça fazla olduğu görülürken, Öztunç coşkulu kalabalığa hitaben yaptığı konuşmada dikkat çeken ifadeler kullandı.

Bu seçimin mevcut kötü koşullar nedeniyle iktidara ders verme seçimi olduğunu vurgulayan Öztunç’un Andırın konuşmasından satırbaşları şu şekilde;

“ALİ ÇATALBAŞ ANDIRIN’IN HAS EVLADI”

“1 Nisan’da bütün Andırın’ı kucaklayacak, tüm ilçeye hizmet edecek olan bir belediye başkanımız geliyor. Ali Çatalbaş geliyor. Ali Bey Andırın’ın has evladıdır. Her daim burada sizin yanınızda olmuştur. “

“CUMHURBAŞKANI MI YÖNETECEK?”

“Milletvekilliği seçiminde insanla gönlündeki siyasi partiye oy verir ama belediye başkanlığı seçiminde adaya oy verilir. Biz gittiğimiz her yerde şahsımıza oy istiyoruz ama rakiplerimiz Reise oy istiyor. Buraya gelip Cumhurbaşkanımı yönetecek? Hayır.”

“BU SEÇİM DERS VERME SEÇİMİDİR!”

“Kahramanmaraş’ı Çantada Keklik görüyorlar, o yüzden hizmet etmiyorlar, ‘ceketi göndersek kazanırız’ diyorlar. O yüzden sevgili Andırınlılar 3 gün sonra sandıkta ceketi iade edin. Memleketimizin tüm sorunlarını Mecliste dile getirmekten dilimde tüy bitti ama ilgilenmiyorlar çünkü çantada keklik görüyorlar. Andırınlılar bu seçim bir ders verme seçimidir. Oyumuz arttıkça her gün bir bakan gelip bir diğeri gidiyor. Sayemizde Kahramanmaraş’ın yerini bakanlar öğrendiler. Yakında Bakanlar Kurulunu Kahramanmaraş’ta toplayacaklar. Ama ne yaparlarsa yapsınlar Allah’ın izniyle Atom Karınca 31 Mart akşamı Büyükşehir Belediye Başkanı olacak”

“BAYRAK BİZİM KUTSALIMIZ, OLMAZ!..”

“Dün Kahramanmaraş’ta bir olay yaşandı. Öğretmen evinin önünde yol kenarındaki direkte Türk Bayrağı vardı. Dün o direkten Türk Bayraklarını indiriyorlar, yerine Hayrettin Bey’in afişini asıyorlar. Bayrak bizim kutsalımız, olmaz!..”

“PAZARCIK MACERAYA TESLİM OLMAYACAK!”

Öztunç, Pazarcık’ta gerçekleşen coşkulu miting sonrası kişisel sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda ise, “Pazarcık’ta halk birleşti. Pazarcıklı halkı 31 Mart seçimlerinde CHP ve Haydar İkizer’de birleşti. Pazarcık maceraya, teslim olmayacak” ifadelerini kullandı.

Öztunç açıklamasının devamında Pazarcık mitingine destek veren CHP Genel Başkan yardımcısı Veli Ağbaba, CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere ve Andırın mitinginde bir arada olduğu CHP Osmaniye Milletvekili Baha ünlü ve İyi Parti Adana Milletvekili İsmail Koncuk’a teşekkür etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol