banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

ÖZTUNÇ’TAN, KORONA VİRÜS AŞISINA GÖKSUN-ELBİSTAN YOLU BENZETMESİ

Programda Ege’den seslenen Korona virüs aşısını Göksun-Elbistan yoluna benzeten Ali Öztunç, “Ben sıram gelince aşı olacağım.  Hekim arkadaşlarımızın önerisi hem de Sağlıkçı dostlarımızın arkadaşlarımızın ve bilim insanlarının önerisidir. Tabii ki vaktiniz gelince zamanımız gelince aşımızı olacağız. Ama şunu söyleyeyim AK Parti hükümeti pandemi sürecine hiç iyi yönetemediler, beceremediler. İlk başta bende sağlık Bakanı Sayın bakana inandım güvendim safmışız yani inandık. Hani rakamlar açıklıyor işte bir çaba içerisinde herkesim gazeteci toplantısına alıyor, onların sorulara cevap veriyor. İyi niyetli çalışıyor diye gördük. Ama baktık ki dışı süslü içi boş bir zarfmış. Önce test kitlerinde sıkıntı oldu. Sonra maske ağıtımda, bir maskeyi dağıtamadılar. Allah’tan CHP’li belediyeler vardı da vatandaşa maske dağıttı. Ardından vaka sayısı, ölüm sayısı, aylarca bizi kandırmışlar. Verdikleri rakamların 8-10 katı rakamlar daha sonra kendiler tarafından açıklandı. Aralık ayında 20 milyon aşı gelecekti sayın sağlık bakan hala gelmedi. Kaç milyon geldi 3 milyon doz geldi. Yani 1.5 milyon insan aşılanacak, çünkü elimizde 3 milyon var. İkide bir çıkıyorlar aşı geliyor, nerede gelsin görelim artık görelim bu aşıyı. Dünyanın yarısı neredeyse aşılandı artık. Türkiye gelmedi hala. Paramı yok ondan mı alamıyorsunuz? Başka bir hesap içerisinde misiniz? Çin’le aranızdaki başka siyasi sebeplerden dolayı mı aşılar gelmiyor. Bunları sorgulamak bizim görevimizdir. Aşı konusunda sınıfta kalmışlardır. Ama bu siyaset üstü bir konudur. Lütfen aşı meselesini artık halledin. Şu aşılar, bu ilaçlar bu dozlar, en az 20-60 milyon şuana kadar gelmeydi. Bunlar bir an önce gelmeli. Sürekli öteliyorlar Aralık’ta gelecek, Ocak’ta gelecek, Şubat’ta gelecek. Yahu öyle bir noktaya geldi ki, hani bizim Kahramanmaraş’ta Göksun-Elbistan yolu vardır. Hiç bitmez 20 yıldır, sürekli yapılır. Gençlerde, ‘Bizim aşkımız Elbistan-Göksun yolu gibi olsun’ hiç bitmesin derler. Yani öyle bir şey oldu ki, aşı meselesi de ona döndü.  Yazık günah, yurttaşlarımız bekliyorlar. İnsanlara umut dağıttığınız, umut verdiniz. Biran önce bu aşının gelmesi gerekiyor. Sayın sağlık bakanı ya aşıyı getirsin, yâda istifa etsin” dedi.

BİZ HER ZAMAN SEÇİME HAZIRIZ

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, seçime her zaman hazır olduklarını kaydetti, “Biz seçime her zaman hazırız. Desinler ki, bugün söylesinler 20-60 gün sonra seçim var biz hazırız. Hiç sıkıntımız yok. Projelerimizle hazırız ve parti olarak ciddi hazırlıklarımızda var. Vatandaş erken seçim istiyor. Gittiğimiz her yerde bakın 5 gün de ben Denizli, Manisa, Muğla, İzmir ve Aydın'da çalıştım. Yedi milletvekili arkadaşımla birlikte. Gittiğimiz her yerde vatandaş erken seçim istiyor. Artık dayanamaz hale geldi diyor herkes. Seçim olursa Türkiye daha rahat nefes alır diye düşünüyorum. Ama olmasa da en geç 2023’te seçim olacak. 2023 yılında AK Parti'ye hoşça kal diyeceğiz. AK Parti’ye el sallayacağız. 2021 yılında bu yıl olursa erken seçimde o zamanda aşı da bulundu hazır. Hem koronadan kurtuluruz, hem AK Parti’den kurtuluruz” diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol