banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

ÖZTUNÇ; “SOYLU TERÖRİZE EDİYOR!”
 Törende yaptığı kısa konuşmada 24 Haziran seçimleri sonrası hak ettiği mazbatayı alarak Kahramanmaraş halkına resmen hizmet etme fırsatını yakaladığı için mutlu olduğunu belirten Öztunç, daha önceki verdiği demeçlerde kullandığı herkesin Milletvekili olacağım sözlerine bir göndermede bulunarak “Kahramanmaraş’ta geçerli 650 bin oy kullanılmış. Ben bana oy veren bu 650 bin memleketlime teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Bakan Soylu’nun şehit cenazelerine CHP İl Başkanları alınmayacak talimatını sert bir dil ile eleştiren Öztunç, “Şehit cenazelerine CHP İl Başkanları alınmayacakmış. Birkaç gün önce Kahramanmaraş kırsalında çıkan çatışmada askerlerimiz şehit düştüler. Biz de o esnada Elbistan’daydık. Elbistan, Nurhak, Ekinözü ve Göksun programlarımız vardı. Elbistan’daki programlarımızdan sonra şehitlerimizin haberini alınca programlarımızı iptal ettik biz. Bir sonraki programlarımızı da iptal ettik. Bugün için mazbatayı biz 4-5 kişi gidip aldık. Biz partililerimizle binlerce kişiyle gidip o mazbatayı adliyede davul ve zurnayla alabilirdik ama bizim şehitlerimize saygımız vardır, öyle almadık”  dedi.

Öztunç’un açıklamalarından satır başları şu şekilde:

“SÜLEYMAN SOYLU 15 TEMMUZ AKŞAMI NEREDEYDİ?”

“İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu, bu açıklamayla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a bir mesaj veriyor. Ben senin en iyi silahşörünüm. Beni en iyi bakan yap” diyor. Diyen Milletvekili Ali Öztunç şunları söyledi, “Bakanlar atanmadan önce Süleyman Soylu bu çıkışı yaparak, yeniden bakan olabilmek için girişimlerde bulunuyor. Süleyman Soylu’nun girişimleri çok bir değil iki değil. Bu konudaki geçmişini biliyoruz. Bu konuda sabıkası çok yüksek. Daha öncede benzer durumlar olduğunda, sıkıntıya girdiğinde Süleyman Soylu CHP’lilere laf ederdi. Agresifleşirdi. Süleyman Soylu 15 Temmuz akşamı nerede olduğunu açıklasın ilk önce. Süleyman Soylu 15 Temmuz akşamı havada mıydı, karada mıydı? Süleyman Soylu İçişleri Bakanlığı’nda terörü durdurmakla görevlidir. Ama milleti terörize etmektedir. Toplumu, milleti terörize eden bir içişleri bakanı olmaz. Haddini bilmesi gerekmektedir.”

“HERKESİN MİLLETVEKİLİ OLACAĞIM”

 “Biz bugüne kadar kimseyi ayırmadan seçim faaliyetlerimizi yürüttük. Bundan sonra da değişen hiçbir şey olmayacak. Bütün Kahramanmaraşlı hemşerilerime tekrar teşekkür ediyorum. Memleketimizde 650 bin geçerli oy kullanılmış. Bana 650 bin oy veren Kahramanmaraşlılara çok teşekkür ediyorum. 650 bin oy aldım. Aldığım oy ne olursa olsun tüm hemşerilerim bana oy vermiş diye kabul ediyorum. Tüm yurttaşlarımıza hizmet edeceğiz.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol