banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR KENDİMİZ ÇALDIK YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

ÖZTUNÇ: ‘MART’IN SONU BAHAR DEMİŞTİK, HAZİRAN’IN SONU İNŞALLAH YAZ OLACAK!’
Meclis’te gerçekleşen 27. Dönem 2. Yasama Yılı 74. Birleşimde yerinden söz alarak kısa bir konuşma gerçekleştiren CHP’li Ali Öztunç, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun bugünkü gurup konuşmasında ‘YSK’daki çete’ olarak tanımladığı hakimleri ironik bir dille eleştirdi.

Sözlerine 1 Mayıs günü Elbistan’dan Şanlıurfa’ya İşçi Bayramını kutlamaya giden ve yolda yaşanan kaza sonrası hayatlarını kaybeden işçileri anarak başlayan Öztunç, “1 Mayıs İşçi Bayramı'nda Şanlıurfa'da meydana gelen trafik kazasında benim de hemşehrim 5 işçimiz yaşamını yitirdiler. Bir kez daha kendilerine Allah'tan rahmet, tüm Elbistan'ımıza ve işçilerimize başsağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı.

“SONUNDA DEMOKRASİ KAZANACAK!”

Konuşmasının devamında mevcut gündemi yorumlayan Öztunç, “6 Mayıs 1972 yılında Deniz Gezmişleri, ‘Yaşasın tam bağımsız…’ diye haykıran Deniz Gezmişleri idam eden hâkim ile dün İstanbul seçimlerini idam ettiren hâkimler, çete arasında hiçbir fark yoktur; her ikisi de demokrasiyi idam etmiştir, her ikisi de demokrasiye zarar vermiştir. Ancak unuttukları tek bir şey var; er geç, sonunda demokrasi kazanacaktır. Mart’ın sonu bahar demiştik, Haziran’ın sonu inşallah yaz olacak” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol