banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ KENDİMİZ ÇALDIK DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

ÖZTUNÇ: EDELERE YÖNELİK SALDIRININ HESABINI SORACAĞIM!
 Cumhuriyet Halk Partisi’nin(CHP) Atom Karınca lakaplı Kahramanmaraş Milletvekili ve Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Öztunç, ses getiren Narlı seçim ofisi açılışı ve Büyükyapalak buluşması sonrası Pazarcık’tan Andırın’a geçti. Seçim sürecinde gösterilen ilgiden bir hayli neşeli olduğu gözlenen Öztunç, Andırın cadde ve sokaklarını turladı. Çarşıda esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek dertlerini dinleyen Öztunç, yerel seçim sonrası yaşanacak büyük değişimi anlattı.

“KAHRAMANMARAŞSPOR TARAFTARI YALNIZ DEĞİLDİR”

Öte yandan Kahramanmaraşspor’un deplasmanda Tarsus İdman Yurdu’na 3-0 mağlup olduğu maçta görevli bekçilerin Kahramanmaraşsporlu taraftarlara orantısız güç kullanmasını ve taraftar otobüsünün camlarının kırılmasını sert bir dille eleştiren Öztunç, yayınladığı mesajda Kahramanmaraşspor taraftarına yapılan müdahaleyi kınadı.

Öztunç açıklamasında, “Kahramanmaraşspor taraftarına yapılan saldırıyı kınıyorum. Kahramanmaraşspor taraftarı yalnız değildir. Mersin Emniyet Müdürlüğü’nden Edelere yönelik bu saldırının hesabını soracağım. Tüm hemşerilerimi ilk maçımıza dayanışma için stada davet ediyorum. Gün takımımıza sahip çıkma günüdür” ifadelerini kullandı.

ŞEHİTLİKTEN PAYLAŞTI…

18 Mart Çanakkale zaferinin de yıl dönümü olması nedeniyle şehitlikte dua ederken çekilen bir fotoğrafını paylaşarak mesaj yayınlayan Öztunç, şu satırlara yer verdi;

“Çanakkale zaferini bilmeden, okumadan, anlamadan, iliklerimize kadar hissedip yaşamazsak memleketimizin değerini bilinmez. Çanakkale destanını öğrenmek için Çanakkale şehitliğine gitmek ve oranın atmosferini yaşamak gerekir. İnşallah Büyükşehir Belediye Başkanı olduğumda öğrencilerimizi turlar ile Çanakkale’ye göndereceğiz.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol