banner1482
Öne Çıkanlar dizi SANKO ÜNİVERSİTESİ FLAMASI ZİRVEDE K.MARAŞSPOR 0-2 MERSİN İDMAN YURDU BASKETBOLDA FİNAL MÜSABAKALARI DEVAM EDİYOR BAŞKAN AYDIN

Bu haber kez okundu.

ÖZTUNÇ: "BÖYLE BİR KANDIRMACAYI ANCAK  AK PARTİ YAPAR"

Kahramanmaraş'ta Büyükşehir Belediyesi önünde akıllara durgunluk veren bir tören düzenlendi.

Yeni alınan hizmet araçlarının hizmete sokulduğu iddiasıyla düzenlenen törende tanıtılan otobüslerin bir süredir kullanımda olduğu ve sadece boyalarının yenilendiği ortaya çıktı.

Fıkralara konu olacak törene AKP Grup Başkan Vekili Mahir Ünal, Vali Ömer Faruk Coşkun ile AKP milletvekilleri ve yurttaşlar katıldı.

Vatandaşlar belediye ve başkana fuzuli masraf diyerek tepki gösterirken, CHP'li Ali Öztunç Meclis'te yerinden söz alarak skandalı Meclis tutanaklarına geçirdi.

"MAVİ OTOBÜSLERİ KIRMIZIYA BOYAYARAK YENİ DİYE MİLLETİ KANDIRMIŞ"

Öztunç, "Geçtiğimiz günlerde Kahramanmaraş'ta Kemal Sunal filmlerine taş çıkartacak bir olay yaşandı. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 10 tane otobüsü yan yana dizmiş gıcır gıcır ve diyor ki bunları yeni aldım, bunlar hayırlı olsun. Sayın Mahir Ünal olmak üzere bütün milletvekili arkadaşımızda kurdeleyi hep beraber kestiler. Sonra bir ortaya çıktı ki 10 otobüsün 5'i eski. Mavi otobüsleri almışlar kırmızıya boyamış belediye başkanı, yeni diye milleti kandırmış. Sadece milleti değil, Mahir beyi, milletvekili arkadaşları herkesi kandırmış. Yaparsa AK Parti yapar diyorlardı ya, böyle bir kandırmacayı yaparsa gerçekten AK Parti yapar." dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol