banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR KENDİMİZ ÇALDIK YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

ÖZTUNÇ BASTIRDI AKP HAREKETE GEÇTİ!
 24 Haziran seçimleri öncesi yöre halkının sorunlarını tespit ederek ekibiyle birlikte masaya yatıran Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Parti Meclisi Üyesi ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, seçimler sonrası da çözümler üzerine çalışmaya başlayarak kentin birçok sıkıntısını Meclis gündemine taşıdı.

Yöre halkından gelen talepleri değerlendirmeye alan ve mevcut sorunları raporlaştırarak kamuoyunda görünürlük sağlayan Öztunç, aynı zamanda hükümet yetkililerinin de önüne çok sayıda soru ö

nergesi sunarak çözüm yolu açılana kadar sorunların takipçisi olacağını gösterdi.

ÖZTUNÇ’UN HİZMETİ, PROBLEMLERİ ÇÖZÜM NOKTASINA TAŞIDI

Bugüne kadar Kahramanmaraş’ta Aksu nehrinde yaşanan kirlilik, yurt ve yatakhane sıkıntısı, stat sorunu, yetersiz öğretmen atamaları ve Büyükşehir Belediyesinin işlettiği Akbel otoparkında yaşanan sel baskını sonucu sigorta mağduriyeti yaşayan vatandaşların sorunları gibi pek çok konuyu gündemde ön sıralara çıkartan Öztunç’un hizmet arzusu sonucu kazanan Kahramanmaraşlı oldu. Aksu nehrinde yaşanan kirlilik ve stat sorunu tartışmalarının hat safhaya yükselmesiyle birlikte Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir’in bugün bu iki sorunun da çözüme kavuşturulacağını açıklaması kentte yüzleri güldürdü.

“UMARIM BU VAATLER DE HAVADA KALMAZ”

Özdemir’in Aksu nehrinin temizlenmesi ve yeni bir stadyum konusunu masaya yatırdıklarını ifade etmesi üzerine değerlendirmelerde bulunan Öztunç, “AKP vekillerinin bizim girişimlerimiz üzerine harekete geçmesi güzel. Biz muhalefet olarak sorunların çözümü için hükümeti harekete geçirebiliyorsak bu şehrimiz için umut verici bir olaydır. Aslına bakarsanız daha önce duymadığımız cümleler değil, umarım bu vaatler de havada kalmaz. Umarım bu sefer yapılan açıklamalar kamuoyunda yükselen tepkiden gaz almak amaçlı değildir. Ben her fırsatta şehrimizde yaşanan sıkıntıları yüksek perdeden anlatmaya devam edeceğim. Tüm eksikliklerin olduğu gibi verilen tüm sözlerin de takipçisi olacağım” ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol