Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

 ÖZDEMİR DE KÜÇÜK SANAYİ SİTESİNİ İHMAL ETMEDİ
  

Sabah saatlerinden itibaren seçim çalışmalarına esnaf ve mahalle ziyaretleriyle devam eden Özdemir, İl Başkan Yardımcısı Cüneyt Doğan, Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu, İl ve ilçe yönetim kurulu Üyeleri eşliğinde Dulkadiroğlu Seçim Bürosundan hareketle Yeni Sanayi Sitesinde Bulunan esnafları ziyaret ettiler.

Akşam saatlerine kadar Sanayi esnafıyla görüşen Mv. Adayı Özdemir, 24 Haziran seçimlerinde Millete Hizmet Yolunda Kutlu Yürüyüşe Devam eden Ak Partiye ve Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a  destek ve dua talebinde bulundu.

Sanayi esnaflarının ziyaretinin ardından düğün törenine katılan heyet, yeni evlenen çifte mutlu bir ömür temenniyle salondan ayrıldılar.

Özdemir programına Kanuni ve Namık Kemal mahallelerindeki mahalle toplantılarıyla devam ederek vatandaşların sorunlarını dinledi ve desteklerini istedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol