Öne Çıkanlar ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

ÖZDARENDELİ: BUZDOLABININ İÇİ BOŞ NEYE YARAR?
  

Seçim kampanyasını aralıksız sürdüren İYİ Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı. Op. Dr. Müjgan Özdarendeli, yaptığı açıklamasında iktidara yüklenerek; “Buzdolabı satışlarıyla halkın refah seviyesini ölçen, yatırım yapıp işsizliği azaltmak yerine çayın kahvenin bedava olduğu halk kıraathanelerini açmaktan bahseden, Türkiye’nin sorunlarından bihaber iktidara, milletimiz en güzel güzel cevabı sandıkta verecektir” dedi.

24 Haziran’da seçmenin tercihini umut vaat eden partiden yana kullanacağını söyleyen Özdarendeli, İYİ Partinin üretime ve istidama dayalı seçim beyannamesiyle Türkiye’nin umudu haline geldiğini, 24 Haziran’da sandıktan birinci parti olarak çıkacaklarını söyledi.

BUZDOLAPLARININ İÇİ TAM TAKIR KURU BAKIR

Sabahtan sahura her gün şehrin dört bir tarafında seçmenle kucaklaşan Özdarendeli: “Ekonominin tıkandığını itiraf etmekten korkan iktidar halkın refah seviyesini buzdolabı satışlarıyla ölçmeye kalkıyor. Neymiş efendim; 2002 yılından bu yana buzdolabı satışı 1 milyon 88 bin’den 3 milyar 107 bine yükselmiş. Metal yoğunluğu bunların hepsini sarmış olmalı ki; akıllarına nüfus artışı gelmiyor.  Hatırlatmak isterim, 2002 yılında 65 milyon nüfusu olan Türkiye’nin nüfusu şimdi 80 milyonu aştı. Ayrıca o buzdolaplarının içi tam takır kuru bakır. Bizim derdimiz buzdolabının içini doldurmak, milletimize makarna yerine et yedirmek.

Artık şaşkınlıktan ne dediklerini bilemez hale geldiler.

Bunların 2002 yılından çıkamadıkları alenen ortada. Seçim meydanlarında hala aynı vaatlerle halkı kandırmaya çalışıyorlar. 16 yıldır yapamadılar, şimdi mi yapacaklar? Milletin boş vaatlere karnı tok. Türkiye’nin artık kaybedecek zamanı yok” dedi.

MİLLET BEDAVA ÇAY, KAHVE İSTEMİYOR, ALNININ TERİYLE EVİNE EKMEK GÖTÜRECEĞİ İŞ İSTİYOR

Vatandaşın en büyük kaygısının ekonomi olduğunu vurgulayan Özdarendeli; “Vatandaş geleceğinden kaygılı. Bir yandan evimi nasıl geçindireceğim, bir yandan borçlarımı nasıl ödeyeceğim derdinde. İşsizlik almış başını gidiyor. Bizim Cumhurbaşkanı adayımız Meral Akşener, üreten Türkiye olacağız, fabrikalar açacağız, teknoloji satacağız diyor, Türkiye’nin mevcut Cumhurbaşkanı ‘beni bir daha seçerseniz içerisinde kahvenin, çayın, kekin bedava olduğu kıraathaneler açacağız’ diyor. Bu millet bedava bir şey istemiyor, iş istiyor, üretime katılmak istiyor, alnının teriyle evine ekmek götürmek istiyor” diye konuştu.

GÜÇLÜNÜN DEĞİL, HAKLININ KAZANDIĞI HUKUK SİSTEMİ

“Güçlünün değil haklının üstün olduğu bir hukuk sistemine dönülecek” diyen Özdarendeli; “Geldiğimiz noktada insanlarımızın yargıya inancı ve güvenci zedelendi. Hukuk önünde artık haklının değil, zenginin üstünlüğü uygulanmaya başlandı. İnsanlarımızın adalete olan güveni kayboldu. Güçlünün değil haklının üstün olduğu bir hukuk sistemine dönülecek. Adil yargılama ilkesini hayata geçireceğiz. Böylelikle eskiden olduğu gibi herkes yargıya inanacak güvenecek” dedi.

 

GENÇLERİMİZE, EĞİTİM HAKKI VE FIRSAT EŞİTLİĞİ SAĞLAYACAĞIZ

Üreten ve gelişen bir Türkiye için iyi bir eğitim sisteminin şart olduğunu belirten Özdarendeli; “16 yıldır eğitimi mahvettiler. Her yıl değişen sistemle çocuklarımızın psikolojisini bozdular.

İYİ Parti iktidarında Türkiye’nin önemli sorunlarının başında gelen eğitim sorunu, ‘’Eğitim

Seferberliği’’ ile aşılacak, Türkiye 10 yıl içinde dünyanın örnek ülkelerinden biri olacaktır.

Çocuklarımızın çağdaş, Atatürkçü, milli değerlere sahip iyi insan olarak yetiştirilmeleri ve iyi okullarda, iyi eğitim almaları amacıyla okullarımızın günümüzün gerektirdiği teknolojik, bilimsel, sosyal ve kültürel alt yapı standartlarına sahip olması sağlanacaktır.

Demokrasimiz ülkemizin her köşesindeki evladına, hangi aile, mahalle ve şartlarda doğduğuna bakmaksızın, eğitim hakkı ve fırsat eşitliği sağlayarak daim kılınacaktır. Buradan esasla, zor ekonomik koşullarda eğitim hayatına devam eden veya devam etmekte zorlanan parlak gençlerimiz devletimizin desteği ve öğretmenlerle kuracağımız ağ ile erken yaşlarda tespit edilerek burslarla desteklenecek ve sürekli takip edilecektir.

Biz gençlerimizi de iyi bir gelecek vaat ediyoruz. Gençlerimiz de bunun farkında, onların desteği de bizimle” dedi.

Hemşehrilerine seslenerek partisine destek isteyen Özdarendeli; “Üreten, gelişmiş dünya ülkeleri arasında yerini alacak olan bir Türkiye için, çocuklarımız için 24 Haziran’da “EVET” mührünü Cumhurbaşkanı Adayımız Meral Akşener’e, çalışan bir meclis için İYİ Partiye basalım” diye konuşmasını tamamladı.   

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol