Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

 ÖZDAL’DAN İLÇE TEŞKİLATINA ZİYARET

7 Haziran genel seçimleri için CHP’den aday adayı olan Duran Özdal, ziyaret ettiği sivil toplum kuruluşu, partiler, muhtarlardan sonra, bu kez de CHP Dulkadiroğlu İlçe Teşkilatını ziyaret ederek, parti çalışmaları hakkında bilgiler alırken, kendisi de siyasi çalışmaları hakkında partililere açıklamalarda bulundu.

Partilileri ile sohbet etmeye geldiğini söyleyen CHP Milletvekili aday adayı Duran Özdal’dan önce konuşan CHP Dulkadiroğlu İlçe Örgüt Başkanı Av. Barış Antürk, misafirlerini selamladı, hoş geldiniz dedi, başarılar diledi, sonra da “Özdal ailesi nezaket gösterdi, bizi ziyarete geldiler. Ailesi, kendisi partiye çok emek vermiştir. Özdal ailesinin CHP örgütünde çok özel bir yeri var. güzel ve kutlu bir yolculuğa çıktı, kendisine başarılar diliyorum” dedi.

Milletvekili aday adayı Duran Özdal ise, önseçimin gerekliliğine dikkat çekerek, her doğruyu here yerde söylediğini, milletvekili olup olmayacağının çok da önemli olmadığını kaydetti.

Özdal, partide yenilik isterken, “7Haziran geçimleri var olma ile yok olma mücadelesidir. Hukuk, adalet, özgürlük ve demokrasinin yok olduğu yerde diktatörlük gelir. Ama bunlar diktatör ötesi insanlardır. Örneğin Libya, Mısır, Irak gibi ülkelerde eski rejimler özleniyor. 22 Mart’ta tüm aday adayları benim için çok değerlidir.  22 Mart’ta üyeler aday adayları sıralamasını adaya dönüştürecektir. Dilerim ki sıralama sonrası her aday ister listede olsun, ister olmasın, Cumhuriyet Halk Partisinin Kahramanmaraş’ta başarılı gelmesi için canla başla çalışmalıdır” diye konuştu.

KAHRAMANMARAŞ’TA ÇOK BÜYÜK ŞEYLER BAŞARDIK

1973 yılındaki seçimde CHP’nin birinci parti olduğunu, CHP’nin 4, diğer partilerin de 3 vekil çıkarttığına değinen Özdal CHP’nin, devamı olan SHP’nin bütün büyük şehirleri ve 45 ilde belediye başkanlığını kazandığına dikkata çekti, darbelere sıra geldiğinde ise, STK, nın CHP üzerinden silindir gibi geçtiğinin altını çizdi, “CHP iktidara ne zaman yakın olsa, darbe olmaktadır. Kahramanmaraş sağ zihniyetli, torba torba oyları verdiler ama hizmet alamadılar, sonra da sızlanıyorlar. Allah’ın izni ile CHP bu seçimde yani Kahramanmaraş’ta 2 veya 3 milletvekili çıkartacaktır” diye konutu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol