Öne Çıkanlar ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

ONLAR, ÜLKENİN KURTULUŞUNDA HEP EN ÖN SAFTA
  

İslam inancı çerçevesinde ve Türk kültüründe oldukça büyük bir öneme sahip olan, tarihin en tozlu sayfalarından itibaren devlet yönetiminden aile hayatına kadar her alanda söz sahibi olan kadınların, yüzyıllar boyunca ötekileştirilmeye çalışılması sonucu ortaya çıkan günde, Dünya kadınları ortak bir paydada buluştu. Özellikle son dönemlerde kadına yönelik fiziki ve psikolojik şiddetin artmasından dolayı, toplumun duyarlı her kesiminden yükselen sesler yerini bulmaya başladı. ‘Sosyal Belediyecilik’ anlayışıyla birçok konuda örnek teşkil eden Tollu; Kadın Spor Merkezi, sanat kursları, istihdama yönelik destekler ile hanımların güçlenmesini sağlıyor ve toplumun birçok kesimine örnek oluyor. Kadınları özellikle ailenin temel yapı taşı kabul eden Tollu, kurduğu Kadın Danışma Merkezi ile hanımların yalnız olmadığına dikkat çekerken, önümüzdeki süreçte kız çocuklarına yönelik yurt projelerinin olduğunu vurguladı.

Günün anlamına binaen konuşma yapan Aday Tollu açıklamasında şu ifadelere yer verdi, “ Kadın, Dünya’nın ve bizim hem dinimizde hem kültürümüzde müstesna yeri olan çok değerli bir varlıktır. Sadece 8 Mart’ta kadınlar gününün kutlanması yeterli değil çünkü bize göre kadınlarımızın her zaman baş tacı olması gerekiyor. Bu ülkenin kurtuluşunda, kadınlarımız en ön safta yer almıştır, Dünya’nın en iyi devlet adamlarını kadınlarımız yetiştiriyor ve İslam kadınlara en büyük şerefi bahşetmiştir”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol