banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

ÖMER ÖZKAN KİME KIZDI, UZUN ARADAN SONRA NEDEN SAHALARA ÇIKTI?

Uzun süre siyaset arenasında görünmeyen, adeta inzivaya çekilen, partililerince, ’Ömer Özkan siyasetten çekildi, yorulmuştu, usandı ve siyasete nokta koydu!’ diye düşünülürken, her zaman yaptığı flash ve fincancı katırlarını ürküten açıklamaları ile bir kere daha gündeme oturmayı başardı.

Siz buna ister rahat duramadı, ister birilerinin tekerine çomak soktu deyin, ne derseniz deyin, Ömer Özkan, merkez ilçe başkanı iken de, MHP il başkanlığına aday olduğu zamanlarda bile aykırı, bilgili ve belgeli konuşan bir siyaset adamı olarak sürekli gündemde kalmışken, şimdi durup dururken, ‘bayram değil seyran değil, eniştem beni niye öptü?’ dedirtecek flash açıklamaları ile gündeme oturmasını bildi.

Siyaset dilini iyi bilir Ömer Özkan.

Ticaretini bilememde, siyaseten çok yetenekli, ağzı laf yapabilen, bilgi ve belge toplayarak rakiplerinin, iktidarın ve hedefindeki insanların uykularını kaçıracak tipte bir iş adamı, bir siyaset ustası.

*

Bu kadar yeter!

Gelelim bugünkü açıklamasına… Durduk yerde ne oldu da, Ömer Özkan böyle bir açıklama gereği duydu. Kim damarına bastı, kim canını sıktı da, bu flash açıklamaları yaptı?

Köşesine çekildi, artık siyaseti düşünmüyor diye düşünülürken, birden bire sahalara çıkması, akıllara, ‘Acaba son günlerin gündem haberi, MHP il başkanı kim olacak?’ sorusuna bir cevap olarak mı yeniden ringlere çıktı diyebilirsiniz de…

Biliyorsunuz, şu bir haftadır MHP milletvekili Sefer Aycan ile İl başkanı Ertuğrul Doğan arasında soğuk rüzgârlar esiyor. MHP Kahramanmaraş teşkilatında kara bulutlar dolaşıyor.

Aralarına kara kedi girdi herhalde.

Küsler, konuşmuyorlar.

*

Tamam da, bunun Ömer Özkan ile ne alakası var? İşte insanların merak ettiği, ama cevabını bulamadığı mesele bu!

Ömer Özkan, Fetö’cü diye kimi işaret etti. Hangi işadamını…

Yaklaşık 3 yıl soyunma odasında beklemiş ama partisinin formasını üzerinden çıkartmamış demek. Her an sahaya davet edileceğini düşündü herhalde ki, ya da kokuyu aldı, ya da birileri kulağına bir şeyler fısıldadı, çıktı bu açıklamayı yaptı.

Sevgili Özkan, partide etkin bir isim. Ancak bugün sosyal medya hesabından yaptığı açıklama, siyaset arenasına bomba gibi düştü. Özellikle bazı belediyelerin FETÖ’cüleri kollayıp gözetlediğini ima ediyor, onların kayırıldığını iddia ediyor.

Onları ciğeri peş para etmez olarak (pardon 1 dolar) yorumluyor, bu kayırmacılığa göz yummayacağını iddia ediyor, yolsuzlukların ve hırsızlıkların peşine düşeceğini ileri sürüyor.

*

Özkan’ın yaptığı paylaşımlara göre,

  1. Ortada bir FETÖ’cü işadamı mı var?
  2. Bu ciğeri 1 dolar bile etmez dediği FETÖ’cü isim kim?
  3. İşaret ettiği belediyeler hangi belediyeler? Kahramanmaraş sınırları içindeki bir belediyeden mi söz ediyor?

Aykırı bir isim Özkan! ‘herkes aklını başına alsın!’ diyerek de meydan okuyor, kimi, kimleri ima ediyorken pervasızlığını sergiliyor, kimseden korkmadığını, eyvallah etmeyeceğini söylüyor açık açık!

*

Kim bilir, belki de değişeceğine kesin gözüyle bakılan MHP il başkanlıeğı için göz kırpıyor, yeşil ışık yakıyor?

Hadi hayırlısı…

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol