banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

OKAY, “HEMŞEHRİLERİMİZ BİZE GÜVENMEYE DEVAM ETSİNLER”
 Pazartesi gününden itibaren referandum oylaması kapsamında çalışmalara start vereceklerini söyleyen İlçe Belediye Başkanı Necati Okay, köy ve mahalle yanında, sivil toplum kuruluşlarını da ziyaret ederek, hayırlı netice almak için seferber olacaklarını kaydetti, Ülkü Ocaklarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti de ekleyerek, “Anayasa maddelerini halka çok iyi anlatmamız gerekiyor. Bizler bu maddeleri, sistemi doğru anlatmalıyız. Ama karşımızda yalan söyleyen, halkı kandıran bir gurup var ki, onlar da hayır diyorlar. Sermayeleri gülü, yalan ile halkı kandıracaklarını sanıyorlar ki, aldanıyorlar. İnancım odur ki, referandumda ilçemiz 9hak ettiği oyu alacaktır” dedi.

KAHRAMANMARAŞ YİNE REKORLAR KIRACAK

Bu meselede genel Başkanları Devlet Bahçeli’nin çok ciddi ve vakur bir duruş sergilediğine dikkat çeken İlçe Teşkilat Başkanı Mustafa Akpınar, bunun da kamuoyunda karşılık bulduğunu ifadeyle, “Teşkilatımız tüm unsurlarıyla ayakta, bizler elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Yazılı ve görsel medyayı çok iyi kullanarak, fitne ve fesatçılara fırsat vermeden en iyi sonucu alacağımıza inanıyorum” diye konuştu, muhalif gurupların halkın kafasını ve midesini bulandırdıklarına işaret ederek, Fetö başta olmak üzere, HDP ve terör örgütlerinin hayır kampanyasına destek verdiklerini, ancak ne yaparlarsa yapsınlar 16 Nisan’da Dulkadiroğlu olarak en mükemmele sonucu alacaklarını yineledi.

Belediye Başkanı Necati Okay ise, vatandaşın tamamına ulaşacaklarını, anayasa değişiklik maddeleri ve sistemi halka en iyi şekilde anlatacaklarının altını çizerek, meclisin çıkartacağı kanunların kanun hükmünde kararnameden daha üstün olduğuna dikkat çekti, “Bu süreçte hepimize çok ciddi görevler düşüyor. Ev ev gezerek, bir oy, bir oy diyerek çalışmak zorundayız” ifadesini kullandı ve hemşehrilerimizin kendilerine güvenmeye devam etmesini istedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol