banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

OĞUZ TOR’DAN DULKADİROĞLU TEŞKİLATINA ZİYARET
 Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Mustafa Akpınar’ın yanı sıra partililerinde bulunduğu ziyaret programında, başarı temennilerinde bulunuldu.

Akpınar, yaptığı konuşmasında, Milletvekili Fahrettin Oğuz Tor’un yılladır ülkücü camianın içerisinde olduğunu, hizmet ettiğini ve başarılı bir milletvekili olacağına inandığını söyledi.

Akpınar, Ramazan ayı vesilesi ile tüm teşkilatın bu ziyaret programına katılamadığını ancak gönüllerin bir olduğunu ifade ederek; “Şahsım ve teşkilatımız adına Milletvekilimiz Sayın Fahrettin Oğuz Tor’a görevinde başarılar diliyorum. Ülkemize ve şehrimize hayırlı hizmetler yapmasını diliyor ve tebrik ediyorum” dedi.

Milletvekili Tor ise; seçim sürecinin uzun ve yorucu bir süreç olduğunu, 2002 yılından bu yana aday adayı olduğuna dikkat çekerek: “4. Dönem aday adaylığımda Allah nasip etti, genel merkezimizin rızası ile de birinci sıradan aday oldum. Tabi birinci sırada aday olmak çok farklı bir duygu. Teşkilatıma da söz vermiştim, herkesten fazla gayret göstereceğime. Neticede teşkilatımızın çizdiği yoldan çalışmalarımızı büyük bir özveri ile yürüttük. Sorunsuz bir seçim süreci atlattık” diye konuştu.

Seçim neticesinden mutlu olduklarına dile getiren Tor; “Kahramanmaraş’ta 1 milletvekili sayımızı 2’ye çıkarttık. Tabi bu sonuçtan mutlu olduk. Bu bir başarıdır ve bu başarı herkesindir. Teşkilatımızındır, teşkilat üyesi olmayıp ta gönül veren bütün dostlarımızındır. Herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

SİYASET BASINSIZ YAPILMAZ

Medya ayağını iyi yürütemediklerini de dile getiren Tor, sebebinin ise tamamen finanssal nedenlerden olduğunu ifade ederek: “Hükümet olarak seçime girmenin avantajları var. Seçime hükümet olarak girmek, en az %10 avantajdır. Çünkü resmi daireler büyük katkı sağlıyor. Bir mitingde bile büyük katkılar sağlıyorlar. Tabi iktidarın bütün bu avantajlarına rağmen tek başına iktidar olamadı. Vatandaş bizim sesimize kulak verdi. Bundan sonraki süreçte de basınımızla iç içe olacağız. Siyaset basınsız yapılmaz” şeklinde konuştu.

ARTIRDIĞIMIZ OYU ÖNEMSİYORUZ

Artan oyları önemsediğini önemle vurgulayan Tor; “Artan 40-45 bin oyu çok önemsiyoruz. Daha fazla ola olamaz mıydı? Ebetteki olurdu. Şimdiden eksiklerimizi değerlendirerek, inşallah önümüzdeki seçimlerde oylarımızı fazlasıyla artıracağız” dedi.

VATANDAŞA ASLA TEPEDEN BAKMAYACAĞIZ

“Asla vatandaşa tepeden bakmayacağız” diyen Oğuz Tor konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Vatandaşımızla her zaman iç içe olacağız. Benim adım Oğuz Tor, hep böyle kalacak: Dün söylediğimizi bu gün değiştirmeyeceğiz. Fikrimiz zikrimiz değişmeyecek. Diyarbakır’da farklı İzmir’de farklı konuşan siyasetçilerden olmayacağız. Vatandaşımızın da bu seçimde bu tür siyasetçilere ders verdiğine inanıyorum.”

Milletvekili süresince en üst seviyede hizmet sunacağını ve telefonun her zaman açık olacağını, oy veren vermeyen herkesin hizmetinde olduğunu ifade ederek, seçim boyunca kendisine destek veren herkese teşekkür ederek konuşmasını tamamladı. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol