banner1482
Öne Çıkanlar PAZAR GÜNÜ DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR TÜNELLER YOĞUN BAKIMA ALINDI PAZARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ TÜRKÜLERLE YOLDAŞIZ OZANLARLA GARDAŞIZ TÜRK ÇİFTÇİSİNE HİZMETTE ASIRLIK MARKA

Bu haber kez okundu.

 NUSRET GÜLOĞLU RESMEN ŞOV YAPTI

“Söz konusu vatansa gerisi teferruattır” diyen eğitimci, Ülkü Ocakları Başkanlığından sonra,  Ülkücü İşçiler Derneğinin de başkanlığını yapan MHP milletvekili aday adayı Nusret Güloğlu,  MHP İl Binası önünde 9 ışık doktrinini anlatması bakımından 9 davul ile adeta gövde gösteri yapan, aday adaylığını şova çeviren milletvekili aday adayı Nusret Güloğlu için hem ülkücü gençler, hem de partiye senelerini veren eski il ve merkez ilçe başkanları, onu bu mutlu gününde yalnız bırakmadılar.

“Yüce Mevlamın izni ve ülküdaşlarımın destekleri ile Başbuğum Alparslan Türkeş’in yolunda, liderim Dr. Devlet Bahçeli’nin emrinde yüce Türk milletinin hizmetine talibim” diyen Nusret Güloğlu, parti binasında, yüzlerce partilinin bulunduğu ortamda, davul zurna eşliğinde konuşmasını sürdürürken, “Ülküm de, sevdama da Türkiye. Dün de, bugün de, yarın da beraberiz” diye konuştu.

3 çocuk babası, halen Kahramanmaraş merkezde, beden eğitimi öğretmeni olarak görev yapan Güloğlu’nun aday adaylık açıklaması sırasında, eşi de kendisini yalnız bırakmadı.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol