banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

NEZAKET KURALLARI İLE BAĞDAŞMAYAN SÖZLERİ KINIYORUZ!

 MHP Onikişubat İlçe Başkanı Mehmet Şeker, yazılı basın açıklamasında;

“AKP Kahramanmaraş İl Başkanı Sayın Metin DOĞAN’ı, Genel Başkanımız Sayın Devlet BAHÇELİ Bey’i hakkındaki nezaket kuralları ile bağdaşmayan son derece yakışıksız sözlerinden dolayı kınıyoruz.

Biz bilirdik ki Partilerin il ve ilçe teşkilatındaki yöneticileri öncelikle kendi seçim çevrelerinin sorunlarını ve çözüm önerileri hakkında konuşur. Şüphesiz her siyaset adamı kendi partisinin politikalarını savunur, bunun kamuoyunda benimsenmesi için gayret gösterir. Ancak görmekteyiz ki KAHRAMANMARAŞ’a sığmayan politikacılarımız varmış. Sayın DOĞAN haddi ve hakkı olmayan alanlarda at koşturmaya çalışarak Kahramanmaraş’taki başarısızlığını örtmeye çalışmakta ve muhtemel bir erken seçimde ANKARA için el sallamaktadır.

Büyüklerimiz “Üslûb-i beyân aynıyla insandır” demişlerdir. Yani kişinin konuşma tarzı ve hareketleri kişinin iç dünyasının ve karakterinin aynısıdır. Sayın DOĞAN Sayın Cumhurbaşkanının parlamenter demokrasi, anayasa ve teammüllerle bağdaşmayan nobran üslubunu güya kendince taklit ederek çakma Melih GÖKÇEK numaraları yapmaktadır.

AKP’nin 7 Haziran sonrası ortaya çıkan MİLLET İRADESİNE karşı tutumu en hafifinden bu iradeye karşı saygısızlıktır. Genel Başkanımız   hem sandıktan çıkan netice, hem partilerin söylem ve eylemlerini göz önünde tutarak öncelikle bir AKP-CHP koalisyonu kurulmasını daha önermiştir. Nitekim AKP’de ilk koalisyon görüşmesini bu istikamette gerçekleştirmiştir” dedi.

GENEL BAŞKANIMIZ, GÖZÜNÜ BUDAKTAN ESİRGEMEYEN BİR ÜSLUBA SAHİP

Genel Başkanımızı kamuoyu ve TÜRK MİLLETİ ‘ilkeli, tutarlı’ duruşu ve ‘temiz siyaset anlayışı’ ile tanımaktadır. Sayın Genel Başkanımız hiçbir siyasi partinin içişlerine karışmadığı/karışmayacağı gibi, aynı zamanda ülke meselelerinde gözünü budaktan esirgemeyen bir üslup sahibidir. Genel Başkanımız PKK canileriyle çözüm sürecini devam ettirmek isteyen partilerin beraber koalisyon kurmalarını önermiş, bu konuda partimizin bilinen tavrını da kamuoyuna açıklamıştır.

AKP’nin kimle koalisyon kuracağı veya ülkeyi tekrar bir erken seçim badiresine atıp atmayacağı MHP’nin meselesi değildir. MHP her dönemde sorumlu siyaset anlayışını sürdürecektir. Ancak halk tabiriyle ‘anasından önce ahıra girme’ meraklısı tosuncuklar her zaman görülmüştür, görülmeye de devam edecektir. Bizim bu tosuncuklara tavsiyemiz sabırlı olmalarıdır.

BU TÜR SÖYLEMELER SİYASETE ZARAR VERİR

Pazartesi günkü görüşmelerde muhtemel bir MHP-Ak Parti koalisyonu kurulma kararı çıktığında Sayın DOĞAN Genel Başkanımızın yüzüne nasıl bakacaktır. Seviyesiz, adap ve ahlaktan yoksun tavır ve söylemler Türk Siyasetine zarar vermekte, siyasetçilerin itibarını da zedelemektedir. Müflis Tüccar eski defterleri karıştırır hesabı…  Sayın DOĞAN 7 Haziran’daki başarısızlıklarını örtmek, partisinin tepe aşağı hızla uçuruma doğru gidişini örtmek için yüksek zirvelere taş atarak ikbal devşirmeyi ummaktadır. Ancak bizim öncelikli tavsiyemiz  memleketinin sorunları ve bunların çözümleri için uğraşması, devamında da elaleme erkeklik göstereceğim diye boğulacağı su da kulaç atmamasıdır.

Ne demiş Kafka: ‘Beyinlerimiz savaşsın isterdim.  Görüyorum ki siz silahsızsınız Bayım’

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol