banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR KENDİMİZ ÇALDIK YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

NERGİZ; “RAHATLARINI BOZACAĞIZ” DEDİ
 Yönetim kurulu üyeleri ve bir gurup partili arkadaşları ile Ferah Pastanesindeki basınla buluşmasında konuşan İlçe Başkanı Av. Neslihan Koca Nergiz, İYİ Parti’nin kurulduktan sonra 4 ay gibi kısa bir zaman içerisinde 73 ilde teşkilatlarını kurmayı başardığını ifade etti.

İYİ Parti’nin siyasetin milli merkezini temsil ettiğini söyleyen Nergiz, partinin siyasetin sağında ve solunda değil, tam merkezinde yer aldığını kaydetti.

Türkiye’nin kutuplaştırıldığını ileri süren ve merkezin sağında ve solunda olan tüm vatanseverleri kucakladıklarını belirten İlçe Başkanı Nergiz: “İYİ Parti’nin kırmızı çizgileri FETÖ/PDY ve bölücü PKK ve diğer terör örgütleridir. Bunların dışında milli ve manevi değerlere saygılı, Cumhuriyet değerleriyle sorunu olmayan herkese İYİ Parti’nin kapıları açıktır. İYİ Parti, çok farklı siyasi gelenekten gelen insanların aynı partinin çatısı altında gömleklerini çıkarmadan, üzerilerine vatanseverlik ceketi giyerek yer aldıkları partidir.” dedi.

MİLLETİN PARASINI HARCARKEN DİKKATLİ OLSUNLAR!

Kahramanmaraş halkının AK Parti’ye verdiği desteğin karşılığını hizmet olarak alamadığını savunan Nergiz şu şekilde konuştu: “1989 yılından beri yerel yönetimde iktidar olan partilerin isimleri farklı olsa da zihniyetleri hep aynıdır. Belediyeciliği sadece ağaç dikmek ve park yapmak olarak gören anlayış daha öncesinden büyük paralar harcayarak yaptıkları parkları 2 yıl geçmeden tekrar yıkarak yeniden yapmaktadırlar. Yöneticiler, bu fakir milletin parasını harcarken çok dikkatli davranmak mecburiyetindedir.

Şehrin merkezinde olan Trabzon Caddesinde yapılan imar değişikliği hoş bir görüntü meydana getirmediği gibi, bitişiğinde olan Azerbaycan Bulvarı'nın trafiği ise tamamen tıkanmıştır. Necip Fazıl Kültür Merkezi’nin önündeki döner kavşak büyük masraflarla yapılmıştır. Şimdi ise yıkılarak yeniden yapılmaktadır. Yapılan imar değişiklikleri en azından 20-30 yıl hedeflenerek yapılmalıdır” diye konuştu.

MİLLETİN UMUDU VE ÜLKENİN GELECEĞİ İYİ PARTİ’DE…

Başkan Nergiz, son olarak da; “Kahramanmaraş halkı AKP’ye milletvekilliği seçiminde 6-7 milletvekili çıkaracak oy vermekte, ancak bunun karşılığı hizmet olarak geri dönmemektedir. 15 yıldan beri Kahramanmaraş - Göksun arası yol çalışması hala bitirilemedi. Modern bir havaalanına sahip değiliz. AKP, Kahramanmaraş’ta karşılarında ciddi bir muhalefet olmadığı için her seçimde rahat etti. Bundan sonra rahatlarını bozacağız, artık karşılarında milletin umudu olan İYİ Parti vardır.” ifadesini kulandı ve basın mensuplarının partileri ve ülke gündemine ilişkin çeşitli sorularını cevaplandırdı, özellikle seçime girip girmeyecekleri konusunda net konuştu, “Kimsenin endişesi, kaygısı olmasın, teşkilatlanmalarını tamamlayan partimiz, seçimlere katılacaktır” dedi, ilave olarak da, cumartesi günü genel başkanları ve liderleri Meral Akşener’in Hatay’daki mitingine teşkilat olarak katılacaklarını sözlerine ekledi. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol