banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ KENDİMİZ ÇALDIK DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

NERGİZ; “ENGEL YOK, İYİ PARTİ SEÇİME KATILACAK!”
 Bilindiği üzere, İYİ Parti Dulkadiroğlu ilçe teşkilat başkanlığına genel merkez tarafından deneyimli siyasetçi ve avukat Neslihan Koca Nergiz atanmış, 4 Şubat’ta ise kongreleri ardından seçimle güven tazelemişti.

Mazbatalarını aldıktan sonra siyasi çalışmalarını sürdüren, mahalle mahalle gezerek kadınların, erkeklerin ellerini sıkan, hal-hatırlarını soran, esnaf ziyaretleri ile de esnafın sorunlarını dinleyen İYİ Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Av. Neslihan Koca Nergiz, iktidarın partilerinden ve liderlerinden korktuğunu, anket sonuçlarının iktidarı korkuttuğunu, bunun yanında, sivil toplum kuruluşlarının, vatandaşın ve esnafın korku ile sindirildiğini söyledi.

ANKET SONUÇLARI İKTİDARIN UYKUSUNU KAÇIRIYOR!

Beraberinde yönetim kurulu üyelerinden Başkan Yardımcılarından; Av. Sinan Avşar, Ali Türkmen, Memduh Gülem, yönetim kurulu üyeleri; Harun Karapınar, Hasan Gül ve muhasip üye İsmail Mikan olduğu halde KİMLİK GAZETESİ sahibi Mehmet Fiskeci ile sohbet eden Başkan Neslihan Koca Nergiz, İYİ Parti’nin kamuoyunda ve halkın vicdanında yer edindiğini, karşılık bulduğunu belirterek, “Anket sonuçları gösteriyor ki, partimizin oyu yüzde 20 seviyelerinde. Bu rakam iktidarı korkutuyor. Bu bakımdan yandaş gazete yazarları sürekli partimizi eleştiren köşe yazıları döşeniyorlar. Ama korkunun ecele faydası yok. Bir de dedikodu ürettiler, sözüm ona algı operasyonuna giriştiler, dediler ki, ‘İYİ Parti seçimlere katılamayacak’ külliyen yalan. Anketlerden çıkan yüzde, iktidarın uykusunu kaçırmaya yetiyor. Partimiz 77 kadar ilimizde teşkilatlanmasını bitirmiş, siyasi çalışmalarını sürdürmektedir. Partimiz seçimlere katılacak, çünkü hiçbir engel yok. İşte iktidarı korkutan da bu” diye konuştu.

Başkan Nergiz, esnaf, basın ve sivil toplum kuruluşları ziyaretlerini sürdüreceklerini, ayrıca önümüzdeki hafta içinde bir basın açıklamasını yapacağını da duyurdu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol