banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

MİLLİ YOL PARTİSİ’NDE 1. OLAGAN İL KONGRESİ HEYECANI

Genel Başkanlığını Remzi çayır'ın yaptığı Milli Yol Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Halil Toraman, Genel İdare Kurulu Üyesi Hayrettin Arslanhan yarın yapılacak olan Kahramanmaraş 1. Olağan İl Kongresine tüm Kahramanmaraş halkını davet etti.

1.OLAĞAN İL KONGREMİZE TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR

Milli Yol Partisi İl Başkanı Halil Toraman yaptığı açıklamada: ”Sayın Genel Genel Başkanımız Remzi Çayır’ın katılımı ile gerçekleştireceğimiz Milli Yol Partisi Kahramanmaraş 1. Olağan Kongresini yarın Saat: 12.00’de Mehmet Akif Kültür Merkezi’nde gerçekleştireceğiz.  Kongremize halkımızı davet ediyoruz. Genel Merkezimize ve Kahramanmaraş’a yakışır şekilde bir kongre yapacağız. Kongremize, tüm dava arkadaşlarımızı, halkımızı ve basın mensuplarımızı davet ediyorum” dedi.

MİLLİ YOL PARTİSİ, TÜRK SİYASİ TARİHİNDE EN HIZLI TEŞKALATLAŞAN PARTİSİ

İl Başkanı HalilToraman; “Milli Yol Partisi Türkiye genelinde teşkilatlanmada, Türk Siyasi tarihinde en hızlı şekilde teşkilatlaşan bir partidir. Sokağa çıktığımızda da hiçbir vatandaşımızdan olumsuz bir eleştiri almadık.  Bizim yolumuz rahmetli Genel Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu’nun yoludur. Davamız onun davasıdır. Onun yarım kalan davasına elimizden geldiği ölçüde gücümüzün yettiği şekilde taşıyacağız, devam ettireceğiz. Biz de tüm arkadaşlarımızla beraber  böyle bir davanın neferi olmaktan onur ve gurur duyuyoruz. İnşallah bu yükün altından layıkıyla kalkacağız. Davamıza sahip çıkacağız” ifadesini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol