Öne Çıkanlar dizi DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

MİLLETVEKİLİ SEZAL’DAN HASTALARA MORAL ZİYARETİ

Her fırsatta vatandaşlarla iç içe olan ve onlarla hasbihal eden, onların sıkıntılarına ortak olan sorunlarını ve isteklerini dinleyen  ve Kahramanmaraş halkı tarafından sevilen vekillerden biri olan AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Cihat Sezal pandemi süreci boyunca büyük fedakârlıklarla çalışan ve büyük bir gayretle çalışmaya devam eden sağlıkçılara sürpriz bir moral ziyareti gerçekleştirdi.

ÇALIŞANLARA KOLAYLIKLAR DİLİYORUM

Necip Fazıl Şehir Hastanesi Yörükselim Ek Binasında görevli doktor, hemşire ve diğer personellere gösterdikleri fedakarlıktan dolayı teşekkür eden Milletvekili Sezal, doktor, hemşire, personel ve hasta yakınları ile bir süre sohbet etti.

Sosyal medya hesabından ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Sezal, “Her koşulda görevini fedakarlıkla yapan, COVID-19 Pandemisiyle en ön safta savaşan sağlık çalışanlarımızı ve farklı servislerde tedavi gören hastalarımızı ziyaret ettik. Hastalarımıza acil şifalar, büyük özveri gösteren sağlık çalışanlarımıza kolaylıklar diliyorum.” Dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol