Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! dizi KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

MİLLETVEKİLİ SEZAL MUHTAR VE VATANDAŞLARI DİNLEDİ

Bu bağlamda, siyasetin en acar milletvekillerinden olan Mehmet Cihat Sezal, bugün öğleden sonra zamanını Dulkadiroğlu bölgesi muhtara ve vatandaşlara ayırdı.

İlçe binasında, önce kadın kolları başkanı Asuman Yavuz’un odasında kadınları dinleyen milletvekili Cihat Sezal, en çok da pandeminin gündemden düşmediği ortamda, hastaneleri, sağlık çalışanlarını ve bunlara ilişkin düşünceler kadar şikayet ve talepleri gündeme getirdi, bu meselede mağdur edilen insanları dinledi.

AVŞAROĞLU’NUN ODASINDA MUHTARLARLA

Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu ile kısa bir sohbet gerçekleştiren milletvekili Cihat Sezal, sırasıyla muhtarların talep, ihtiyaç ve şikayetlerini dinlerken, en çok da işsizlik, sağlık, eğitim, okul, personel nakli (tayin ve atama) gibi meselelerin dillendirildiği ortamda, en çok da talep konusu olan işsizlik ile ilgili olarak, “Bugün program gereği zamanımızı Dulkadiroğlu bölgesi muhtarlarına ve vatandaşlarımıza ayırdık. İmkanlara dahilinde ve elimizden geldiğince dertlerine derman olmaya, sorunlarını çözmeye gayret ediyoruz. Zaten siyasetçi bunun için var. Netice itibariyle biz halkın avukatıyız. Bize vekalet verdiler, o vekaleti yerine getirme uğraşı içindeyiz. İşsizlik ve iş meselesi en çok karşılaştığımız sorun. Personel alımları ile ilgili olarak kimseye talimat vermiyorum. Kim alınacaksa, buna karar v erecek olan kurumun sorumlusu. Haa, referans oluruz. Ancak dayatma söz konusu olamaz” dedi.

SORUNLARI, İHTİYAÇ VE ŞİKÂYETLERİ DİNLİYOR, NOT ALIYOR

Kadın Kolları Başkanı Asuman Yavuz’un da bulunduğu odada Dereköy mahallesi muhtarı Ejder Eroğlu köylerindeki okulun su ve yol sorunu olduğunu belirterek, kış gelmeden bunun halledilmesini istedi. Bunun üzerine ilgili belediye başkanını arayan milletvekili Sezal, muhtarın talebini iletti, sorunun bir an önce çözülmesini rica etti.

Muhtarlar, kendilerinin dinlenmesinden hoşnut kalır, vekile teşekkür ederken, muhtarların sorunlarının ortak olduğu gözlemlendi.

Bunlar; Yol, okul, su, iş, sağlık, eğitim, tayin-atama vs... olarak masaya yatırıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol