banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR KENDİMİZ ÇALDIK YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

MİLLETVEKİLİ ÖZDEMİR, REKTÖRÜMÜZ PROF. DR. NİYAZİ CAN’I ZİYARET ETTİ
KSÜ Rektörlük Makamında gerçekleşen ziyarette Rektör Can, Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Özdemir’e üniversitenin güncel durumuna ilişkin bilgiler verdi.

Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyesi Özkan Muslu’nun da Milletvekili Ahmet Özdemir’e eşlik ettiği ziyaret kapsamında üniversitenin mevcut durumu, ihtiyaçları ve projeleri masaya yatırılırken konuya ilişkin karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Misafirperverliği için Rektör Can’a teşekkür eden Milletvekili Özdemir, Kahramanmaraş Milletvekilleri olarak ihtiyaç duyulan her alanda KSÜ’ye destek vermeye ve hak ettiği noktalara taşımak için gereken çabayı sürdürmeye hazır olduklarını söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Can, üniversitenin ihtiyaç duyduğu her noktada desteklerini esirgemeyen Milletvekili Özdemir’e nazik ziyaretleri için teşekkürlerini sundu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol