banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR KENDİMİZ ÇALDIK YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

MHP’NİN DULKADİROĞLU A.ADAYI; ELİBOL
 MHP Dulkadiroğlu ilçe belediye başkan aday adayı olarak tanıtılan Mustafa Elibol, bugün parti binasında aday adaylığını açıklarken, iddialı olduğunu söyledi.

Aday adaylık tanıtımında konuşan Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Mustafa Akpınar, ilçeyle bağlı 43 mahalle, 58 köy bulunduğunu, 217 bin nüfusa karşılık 120 bin seçmeni bulunduğunu belirttikten sonra, iki aylık başkanlığı döneminde yoğun çalışma temposu içinde olduğunu duyurdu, kendisine maddi ve manevi desteğinden ötürü de İl Başkanı Mustafa Bastırmacı’ya teşekkür etti.

Dulkadiroğlu ilçesinde, kendi kaldırımını kendi yapan vatandaşların olduğunu hatırlatan başkan Akpınar, yoğun talep ve sıkıntılarla karşılaştıklarını da belirtmeden geçemedi, bu bölgede ibadete açılamayan, yapımı tamamlanamayan caminin bulunduğuna dikkat çekerek, “AK Parti kilise onarıyor, camisine sahip çıkmıyor” dedi.

11 YIDAN BERİ HİZMET ALAMAYAN İLÇE

AK Parti döneminde bölgenin hizmet alamadığını iddia eden Akpınar, halkın tepkisini salondakilerle p aylaştı, insanların mahalli seçimlerde AK Partiye oy vermeyeceklerini söylerken de, Dulkadiroğlu ilçesini MHP’nin alacağını ileri sürdü.

Akpınar, “Dulkadiroğlu ilçe kaymakamına sesleniyorum. Baydemirli’de bir ilköğretim okulu var. Okul varma, okulun sobası yok, öğretmenler, öğrenciler donuyor. Bu 4 öğretmen bizim insanımız. Okulun fiziki şartları da eğitime uygun değil. Bu sorunun çözülmesini bekliyoruz” diye konuştu,  Dulkadiroğlu’nun güzel günler göreceği günleri yakın olduğunu belirterek sözlerine nokta koydu.

İNSAN ODAKLI HİZMET ANLAYIŞI MHP’DE VAR

Bu iddiayı ileri süren de MHP İl Başkanı Mustafa Bastırmacı oldu. Dulkadiroğlu ilçe belediye başkan aday adayı tanıtımında konuşan Bastırmacı, vatan, bayrak sevdası ile yoğrulmuş,  hizmet etme aşkı ile yanıp tutuşan adayları ile mahalli seçimlerde büyük fark atacaklarını söyledi, insan odaklı hizmet anlayışını benimseyen adaylarla yola çıkacaklarının altını çizdi ve “bu meselede ince eleyip sık dokuyoruz. Halkın gönlünde taht kurabilecek isimlerle yola çıkacağız. Halk bize teveccüh gösteriyor, biz bu teveccühe layık olmaya çalışıyoruz. Başarının anahtarını yakalayacağımız günler yakın” dedi ve aday adayı Elibol’a başarılar   diledi.

ELİBOL, “DULKADİROĞLUNA ÇİVİ ÇAKILMAMIŞ” DEDİ

MHP Dulkadiroğlu ilçe belediye başkan aday adayı Mustafa Elibol, mahalli seçimler sebebiyle gönül verdiği partiden, MHP’den aday adayı olduğunu söyledi, “sanki 11yıdır Dulkadiroğlu’na bir çivi bile çakılmamış. Sanki bu bölgede yaşayan insanlar üvey evlat. Yazsın toz toprak, kışın çamur içinde insanlar. İmara denen şey hiç yok. Aday gösterildiğimde, başkan seçildiğimde, bu görevi başarı ile yapacağıma inanıyorum” diye konuştu.

Toplantının sonunda İl Başkanı Bastırmacı, aday belirlemede sadece Dulkadiroğlu ilçesi ile Pazarcık’ın kaldığını, bu bölgelerde de iddialı ve mükemmel isimlerle yola çıkacaklarını belirterek, çok çok iddialı olduklarını sözlerine eklemeden yapamadı.





Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol